Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi unalmas életet él a nők mércéje szerint és ezért nem kap nőt akkor mit tud tenni?
Adott egy férfi aki 31 éves, átlagos kinézetű, sikeres karrierje van, de a nők elmondása szerint unalmas életet él mert nem jár el ide-oda hétvégente, stb., amit persze megtenne ha találna megfelelő nőt maga mellé. De egyedül minek mászkálna feleslegesen?
Hogyan lehetne ezt orvosolni?
Igazából bármi hobbi, amiben örömödet leled, szóval ha téged ez tesz boldoggá, hogy netezés közben sörözöl, akkor lelked rajta.
Ami kicsit lelohasztó, az az ezekből a hobbikból látszó életszemlélet. Ülsz a sok pénzeden ahelyett, hogy arra használnád hogy érted/helyetted dolgozzon.
Miért ne lehetne egyedül elmenni pl utazni? Én tavaly elmentem Auschwitzba, mert érdekelt, más meg éppen nem ért rá akkor, vagy nem érdekelte. De nem kell ilyen messzire menni, voltam én a Nádirigó Tanösvényen is, sok koncerten, ha éppen nem volt, aki jöjjön vagy nem ért rá. Ilyen helyekre nem azért jár az ember, mert van kivel, hanem azért, mert érdekli :) Egyszer voltam egy engem csak felületesen érdeklő tudományág konferenciáján is, mert azt hiszem vagy ingyen volt, vagy minimális pénzbe került. És meghallgattam csomó érdekes dolgot, tök jó volt :) A sima kocsmázás az mondjuk tényleg azért van, mert van kivel menni, egyedül elég unalmas, mert ott maguk az emberek, akik a figyelmet lekötik.
Az "otthon ülök és sörözök"-nek sajnos vagy nem sajnos, de az az üzenete, hogy téged ezen a nagyvilágon nagyjából semmi sem érdekel, mondjuk a munkádon kívül. És minden munka egy idő után ismétlődik, szóval nagy újdonságokról nem lehet vele kapcsolatban beszélgetni. Főleg, ha a másiknak sem hozzáértése, de még felületes érdeklődése sincsen. Az meg, hogy leszűkíted a kört X dolog hozzáértőire általában a lehetőségeket is még az eddigieknél is jobban leszűkíti.
Nem vagyok csúnya, csak átlagos.
Miért kapnék bármilyen bant? Nem írtam ki ezt a kérdést sem sosem, az , hogy ti idejöttök és elkezdtek Shrekezni az miért lenne az én hibám?
Leginkább titeket kéne már kitiltani, mivel képtelenek vagytok egy adott kérdésre válaszolni.
Kiváló belsőértékeim vannak, csak, hogy ezek semmit nem érnek egy nőnek egy jóképű külső nélkül. Nem mondtam, hogy úgy táncoljon ahogy én fütyülök az csak egy plusz perk lenne.
Be van fektetve a pénzem, tehát az is "dolgozik értem".
Én a tengerparti utazásokat szeretem ahol lehet pihenni, fürdeni, stb. Nem szeretek várost nézni mert nem érdekel.
Szálláson egyedül lenni pedig unalmas, még ha napközben el is vagyok a parton.
Miért nem tudtok lekattani rólam ezzel a rajongással, hogy mindenhova beírtok és rám támadtok? Hagyjátok a normális embereket válaszolni.
Millió kérdést írtál már ki, tök lényegtelen, hogy minimálisan átfogalmazod, mindnek ugyanaz a lényege: neked átlag alatti elhízott alkoholistaként is topmodell csaj kell és az rendben van, ha te felszínes vagy, na de ha a nők várnak el bármit is a külsőt illetően, akkor megy a hiszti. Minden tetves kérdésed erre van kihegyezve.
És nem NINCSENEK nem hogy kiváló, de még minimális szinten értékelhető belső értékeid sem. Undorító, ocsmány belsőd van, mindenki értékét pénzben méred, ostoba vagy, semmi önkritikád, minden nőt megvetsz és lenézel, sőt alacsonyabb rendűnek tartod őket, szexuális tárgyaknak, akik dugásra meg szülésre jók. Ezek aztán mindennek számítanak, csak kiváló belső értékeknek nem.
"idejöttök és elkezdtek Shrekezni"
Shrek ha azt akarod, hogy vége legyen ennek tarts kb félév szünetet a gyakorizásban vagy VÁLTOZTASS magadon...
Kezdésnek én 3 dolgon változatatnék
-az egyik és ami fontosabb is az a hím-soviniszta hozzáállásod megváltoztatása
-kondizás
-végül leszokás az alkoholizmusról
Le lett írva te agyoniskolázott milliószor, hogy mit csinálj, de te soha, semmilyen választ nem fogadsz el, csak fújod a magadét. Semmin nem akarsz változtatni, ülsz otthon szétfolyva a kanapén sört vedelve és elvárod, hogy a szádba repüljön a sült galamb.
Itt is számtalan segítő szándékú válasz jött, tanácsok stb, de te önmagadhoz híven megint semmit nem veszel figyelembe, mindent megmagyarázol, semmilyen választ nem fogadsz el, akkor meg mi a szart akarsz???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!