Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi unalmas életet él a nők mércéje szerint és ezért nem kap nőt akkor mit tud tenni?
Adott egy férfi aki 31 éves, átlagos kinézetű, sikeres karrierje van, de a nők elmondása szerint unalmas életet él mert nem jár el ide-oda hétvégente, stb., amit persze megtenne ha találna megfelelő nőt maga mellé. De egyedül minek mászkálna feleslegesen?
Hogyan lehetne ezt orvosolni?
Orvosilag lehet az vagyok, mivel az is alkoholista aki naponta megiszik egy pohár bort.
Klasszikus értelemben nem vagyok az. Nincs kézremegésem, ha akarom akkor napokig vagy hetekig nem iszok és semmi bajom nincs. Ilyet egy alkoholista nem tud megtenni.
Illetve a munkámat is hibátlanul végzem józanul na és nem olyan kategóriát mint itt sokan másik hanem kicsit komolyabbat.
De miért lennék átlag alatti?
De olyan férfit nem talál könnyen aki olyan sikeres mint én. Persze ha neki csak az számít, hogy jól nézzen ki a férfi és mellette akár patkánybelsejű legyen meg árufeltöltő akkor arra nem tudok mit mondani.
Nem lehet, hanem biztos. Ez tény. A “normális” alkoholfogyasztás sokszorosát iszod meg, ami nem mellesleg súlyosan egészségkárosító is hosszútávon, de persze mentegesd csak magad, ez a szerveidet nem igazán fogja érdekelni. Aki megiszik napi egy pohár bort még orvosi értelemben sem alkoholista, ellenben te nem napi egy pohár bort iszol, hanem napi több liternyi sört, nagyon nem ugyanaz a kettő. Tudod nem mindegy ám a mennyiség sem, bocs hogy azt feltételeztük, hogy ez átlag feletti intelligenciával nem szorul magyarázatra. Láthatóan tévedtünk.
Leírtuk miért vagy átlag alatti: mert egy átlagos emberen nincs alaphangon 20-30 kiló felesleg, plusz átlag ember nem iszik meg heti szinten 30-40 doboz sört. Többek között. Gondolom erre is nagyon nehéz lett volna önerőből rájönni.
Továbbra sem érdekli a lőtéri döglött kutyát sem az elképzelt sikered, hat tényleg nem érted?!? A beosztásodtól még nem leszel külsőre vonzóbb, hihetetlen, hogy ezt századjára sem bírod felfogni. Ha annyira számítana, mint amennyire te el akarod hitetni, lenne nőd, de nincsen! A való élet cáfol rád és te még akkor is kitartóan tagadod. Ilyet intelligens ember nem csinál. Inkább legyen kevésbé sikeres egy férfi, cserébe vonzódjak hozzá, normális belső értékei és tulajdonságai legyenek. És ezzel rengeteg nő van pont ugyanígy. A vonzalom megléte alapvető egy kapcsolatban, normális ember nem fog olyannal ágyba bújni, aki taszítja, nincs ezen tovább mit magyarázni. Ha megérted jó, ha nem, akkor is így lesz.
Gondolom az a sok nő aki idősebb férfival van együtt vagy olyannal akik sokkal rosszabbul néznek ki tőlük azok nem normális emberek az elmondásod szerint?
Egy nő pedig nem tudja, hogy mennyi sört iszok meg ha nem mondom el vagy nem látja.
#170! Az már rég kiderült, hogy nem egy értelmi színvonalon mozgunk🤣 Te alattam vagy, vagyis csak szeretnél alattam lenni, mert egyelőre nálam rosszabb nők alá se sikerül kerülnöd😂
Már miért írná le? Ebből is látszik, hogy semmid nincs, meg nem is mozogsz olyan körökben ahol van, akinek van.
A pozíciód egyedül egy állásinterjún lenne releváns infó, ha váltani akarnál. Itt a kutyát nem érdekli, nem is tartozik a tárgyhoz.
Na, már most minden normális ember tisztában van azzal, hogy hol, minek van itt a helye és ideje. Próbáld ki. Menj át mondjuk a gyermekvállalás topicba. Hány olyan kérdést látsz, ahol a kérdező feltesz a gyerekéről egy kérdést, majd odaírja, hogy amúgy nekem diplomám van, bezzeg nektek biztos nincs, bibibi?🤣 Pedig biztos lehetsz benne, hogy írnak oda olyanok is, akiknek van. Természetes nekik, hogy van, és fel tudják fogni, hogy az ott mennyire lényegtelen, ellentétben veled. Innen például fel lehet ismerni az intelligenciát vagy annak hiányát. Például esetedben egyértelműen az utóbbit 🤷🏼♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!