Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mióta nem felemelő tényező egy nőnek, hogy egy 31 éves férfi vezető beosztásban van, jó keresettel?
Hogyan várható el, hogy egy átlagosan kinéző férfi aki viszont vezető beosztással rendelkezik, kiemelkedő fizetéssel, emelett kiemelkedő intelligenciával és belső értékkel az olyan nővel legyen a nők szerint egy leosztásban akik mondjuk átlagos kinézetű vagy még rosszabb nők, mellette mondjuk kasszáznak vagy árufeltöltenek a tescoban vagy valami alsószintű irodai munkát végeznek?
Nem úgy lenne fair ha egy ilyen férfi nőt keres akkor ha már a nő nem tudja szakmailag és fizetésileg hozni a szintet akkor a külsejével skálázza fel magát a férfi szintjére? Kvázi egy szép és csinos nő van azon a szinten amin az említett férfi még ha ő nem is jóképű amit egy csinos nő elvár alapvetően?
Ami akkor érthető ha a jóképű férfi valami hasonló alsó szinten dolgozó ember mert akkor a kinézettel lefedik egymást.
Mióta változott ennyit a világ?
Még ocsmányabb, hogy minden kocsmában jártam már, és férfi vagyok nickek nem szólalnak fel ez ellen.
Radnóti lassan nyolcvan éve megírta, hogy mekkora cinkos némák vagytok, és nem szégyellitek a fajelméletes pajtásotokat, és egyben magatokat.
#hány #leköp
Megjött immár Shrek bírságbajnok bátyja,
Visszeres seggén lóg szattyánbőr gatyája.
Kókadt kanócpöcse gubbaszkodva hallgat,
Nem kér ő már pinát, csupáncsak nyugalmat.
Teljesen mindegy, hogy idősebb vagy , mivel nő vagy. Az meg, hogy a munkahelyeden találkozol férfiakkal az irreleváns, összeköszöntök egy kis small talk és kész. 0 ŐSZINTSESÉG.
Azok a férfiak meg szeretnének olyan sikeresek lenni mint én. Illetve nekem te nem lennél elég, nekem csinos és szép nő kell.
Így működött, csak éppen nem én építettem volna fel hanem a szolgálaóim. Jobb is lett volna az a kor egy sikeres férfinek mint nekem. Ott nem lett volna feleselés, főleg nem a nőktől.
Biztos vagyok benne, hogy nem vagytok csinos és szép nők amilyet én elvárok. Ha van is akkor maximum az összes kommentelőből 1.
fantasztikus, hogy névtelen gyáva genny, ideböffentette ruszkipropagandával életének jellemzőit.
#ásít, #leköp, #svéd cserediákkal együttérez ellői hálás miatt
#263! Honnan az anyámból tudnád már, hogy én mit csinálok a munkahelyemen? Amúgy nem csak munkahely van a világon, tudom, ez számodra hihetetlen. 1hónap alatt többet találkozom férfiakkal, mint te egész életedben.
Nyugi, olyan "sikeres" senki nem szeretne lenni, mint te.😂 "Kicsit" többet értek el nálad. Kit érdekel, hogy neked milyen nő kell? A lényeg, hogy a szép nők leszarják.🤷🏼♀️
1 hónap alatt több férfivel találkoztál mint én az életemben? Érdekes.
Prosti vagy? Vagy mire gondolsz?
#268! Nem. Miért lennék prosti? Neked, a mindent tudónak csak eddig terjed a fantáziád?😂 A prosti amúgy jóval kevesebbel találkozik, mivel csak pár kuncsaft megy hozzájuk naponta és ugye abban vannak "törzsvendégek" is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!