Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok/nők, ti ezeket elmondjá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők, ti ezeket elmondjátok, vagy inkább átveritek a pasit?

Figyelt kérdés

Színesbőrű ex.

Abortusz.

Ha volt bármelyik az életedben, te azt elmondod a pasinak, és ha igen mikor?

És miért sértődsz vérig, ha e miatt otthagy?

2022. máj. 18. 05:52
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/143 anonim ***** válasza:
100%
#80 honnan veszed, hogy pont az a személy, akivel együtt volt, az pont rasszista? Csak nem rasszizmus? 🤔
2022. máj. 19. 09:07
 82/143 anonim ***** válasza:
11%

81

Általában ha rasszistákra gondolunk, vagy antiszemitákra, akkor csak fehérekre gondolunk, ami hiba. A négerek és az arabok között is virágzik a rasszizmus és antiszemitizmus. Szóval nagy az esély rá, hogy a kiszemelt is az :) Sőt, még nagyobb mint a fehérek között.

2022. máj. 19. 09:11
 83/143 anonim ***** válasza:
91%
De látatlanban megítélni, hogy x valószínűleg rasszista, rasszista dolog. Ez olyan, mintha azt mondanák, hogy a magyarok rasszisták, legalábbis, ha egy külföldi találkozik egy magyarral, akkor az valószínűleg rasszista lesz. Szerintem ez ugyanúgy sértő, és negatív előítéletet kelt az olyan emberekről is, akik nem rasszisták. Sztereotípia fenyegetettségnek hívják amúgy, és baromi igazságtalan. De nem is hiszem el, hogy azt kell magyaráznom, hogy miért rossz dolog az előítéletesség és a rasszizmus. De hát ez az oldal színvonala úgy látszik.
2022. máj. 19. 09:27
 84/143 anonim ***** válasza:
0%

83

Még mindig nem érted. Az arány pl a feketék és az arabok között magasabb, ha rasszizmusról vagy antiszemitizmusról van szó. Ez nem sztereotípia, hanem tény. És az előítélet és a rasszizmus tényleg rossz, de ne az legyen aki indulópont, hagy rasszista és előítéletes csak fehér lehet, mert manapság ezt divatos hangoztatni.

Tehát:

Aki bújt már ágyba feketével vagy arabbal, valószínűleg egy előítéletessel tette ezt.

Így tiszta?

2022. máj. 19. 09:35
 85/143 anonim ***** válasza:
97%
Nem. Ez nem tiszta, hanem továbbra is rasszista. Nem azt mondom, nem tudom, hogy feltűnt-e, hogy a feketék nem lehetnek szintén rasszisták. Hanem azt, hogy csak azért, mert x százalékuk rasszista, nem lehet az egész csoportot homogén rasszista embertömegként értelmezni. Pont ezért vettem azt a párhuzamot, hogy Magyarország is rettentően rasszista. Sokkal több rasszista ember el az országban, mint nem rasszista (különböző mértékben persze, de a kis rasszizmus is rasszizmus). És igenis sértő, és baromi igazságtalan, ha egy külföldi ez alapján olyan előítéleteket támaszt felém, vagy más nem rasszista ember felé, hogy mi ilyen rasszisták vagyunk. Fogd már fel. Nem lehet így általánosítani, akkor sem, ha szerinted “bizonyos százalék szerint jogos a rasszizmus”. Nem az.
2022. máj. 19. 09:40
 86/143 anonim ***** válasza:
0%

85

Tudom, hogy nem szép dolog az általánosítás, de a világon egyetlen hely sincs, ahol ez megszünt. És nem is lesz.

2022. máj. 19. 10:03
 87/143 anonim ***** válasza:
89%
86 akkor meg ne tagadd, hogy rasszista vagy.
2022. máj. 19. 11:00
 88/143 anonim ***** válasza:
0%

87

Te is rasszista vagy. Engem is tiszta szívedből gyűlölsz tehát rasszista vagy, szélsőséges eszmékkel.

2022. máj. 19. 11:03
 89/143 anonim ***** válasza:
100%
88 Lool, nem én vagyok a 87-es, de az ugye megvan, hogy a rasszizmus magyarul "fajgyűlölet"? Tehát, ha a 87-es válaszoló nem a bőrszíned miatt gyűlöl téged, akkor értelmezhetetlen a rasszizus vádja.
2022. máj. 19. 11:07
 90/143 anonim ***** válasza:
97%
Én a rasszizmust gyűlölöm. Te megmutattad magadról, hogy rasszista vagy, elég szépen ki is fejtetted. Amég nem tetted, addig nem volt semmi alapom, amiről feltételeztem volna, hogy rasszista vagy, így nem is tettem. Most már van. Így megalapozottan gondolom rólad, hogy rasszista vagy, nem általánosítok, hanem valódi általad leírt vélemény alapján ítélek.
2022. máj. 19. 11:07
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!