Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok/nők, ti ezeket elmondjá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők, ti ezeket elmondjátok, vagy inkább átveritek a pasit?

Figyelt kérdés

Színesbőrű ex.

Abortusz.

Ha volt bármelyik az életedben, te azt elmondod a pasinak, és ha igen mikor?

És miért sértődsz vérig, ha e miatt otthagy?

2022. máj. 18. 05:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/143 anonim ***** válasza:
90%
Nekem volt egy félig arab szerelmem még tizenévesen, 18 évesen együtt is voltam vele egy kis ideig, de ő kinézetre full fehér + az anyukája magyar és egyedül nevelte fel itt, Magyarországon. Nem volt szokásom csak úgy elmondani, ha nem került kifejezetten szóba. Szerintem nem ilyenekre gondoltok "színesbőrű ex" alatt, szóval ha még egyszer társat keresek az életben, hazudni fogok egy néger exet, és egy abortuszt is, mert jó szűrő. Aki ilyenekért elítél, az egy szubhumán sz.ardarab a szememben, ilyen egyszerű.
2022. máj. 18. 06:08
 2/143 anonim ***** válasza:
96%
Egyik sem volt és nem is lesz életemben (színesbőrű párt nem akarok, védekezni meg megtanultam, több gyereket nem szeretnék és a megelőzés híve vagyok). Ha lett volna, akkor csak akkor beszélnék róla, ha konkrétan rákérdezne ezekre. Akkor viszont őszintén elmondanám, mert hazugságra nem lehet párkapcsolatot építeni.
2022. máj. 18. 06:14
 3/143 anonim ***** válasza:
94%
Nincs csajod, mi?
2022. máj. 18. 06:17
 4/143 anonim ***** válasza:
91%

Az összes exről tud az adott párom, és el kell fogadnia, hogy nem vagyok rosszba velük. Kimondottan baráti a viszonyunk.

Cserébe én sem találok kivetni valót ha ő van jóban az exeivel.

Nem tudom egy más rasszú ember miért kizáró, vagy egy abortusz, ami nem egy fáklyás menet és nem kedvtelésből csinálja az ember, ha mégis ezt kell választania, de végülis mindenki úgy válogat ahogy akar.

Nálam a szűklátókörűség kizáró ok, így attól, hogy a múltam ilyen értelemben nem színes, biztos nem lenne hosszútávú kapcsolat.

2022. máj. 18. 06:22
 5/143 anonim ***** válasza:
90%

Hogy a jóégbe lehetsz ilyen primitív?

Nyilván azt illik elmondani, ha abortusz komplikációi miatt nem jön össze később a gyerek, de vakon elítélni egy nőt, mert volt abortusza, nem kicsit prosztó dolog. Mondom ezt úgy, hogy nekem nem volt, és idegenkedem is tőle. De ettől még sok helyzet van, amikor ez a felelősségteljes döntés. Vagy elég az is, ha véletlenül becsúszott (értelmes emberekkel is megesett már), de a nő rohadtul nem akarja, szerintem senkinek nem jó, ha úgy születik meg a gyerek, hogy nem akarják, abba könnyen belerokkanhat mentálisan nem egy, hanem 2 ember is.

Arról nem is beszélve, hogy ha mondjuk amiatt dönt úgy a nő, mert megerőszakolták, vagy mert lehet tudni, hogy beteg lenne a baba.

A körülmények ismerete nélkül ostobaság ítélkezni.

Én is elítélem, ha mondjuk csak simán buta, igénytelen, nem képes normálisan védekezni és úgy jár már abortuszra, mint más a fogorvoshoz (csak gyakrabban), de akkor sem azt kívánom, hogy ilyen "anya" szüljön gyereket.

Az meg még ennél is gázabb, hogy lenézed a más rasszba tartozó embereket.

Az én régi szerelmem egy teljesen jól kinéző, értelmes pasi. A genetikán kívül semmi olyan dolog nem volt benne, ami megkülönböztetné őt egy 100% magyar sráctól. Magas intelligenciájú, magyar anyanyelvű, fehér bőrű, kék szemű. Nem muszlim, hanem reformátusnak van megkeresztelve. Mi a jóistenért lenne defektes az, aki vele van?

De még eddig sem kell elmenni. Több olyan munkahelyen is dolgoztam, ahol rengeteg féle kollégám volt, multikulturális környezet. Voltak/vannak arabok, európában felnőtt és afrikai négerek is, örmény, mindenféle indián fejű dél-amerikaiak, távol-keletiek, európából is mindenféle (francia, olasz, spanyol, holland, skót, angol stb.) Volt egyetemen arab csoporttársam, mondjuk ő lány, de gyönyörű és full rendes, okos és perfekt megtanult magyarul (nem félvér, nem itt nőtt fel). Emellett pedig ellátta a sérülésemet néger traumatológus a balesetin, itt, Magyarországon, valamint műtötte a bölcsességfogam arab szájsebész.

Mondjuk azt elismerem, hogy én csak értelmiségi, diplomás, orvos vagy fehérgalléros munkakörben dolgozó színesekkel találkoztam eddig közelebbről személyesen (tehát nemcsak úgy, hogy elment mellettem az utcán), de pont ez is a lényeg. Az, hogy színesbőrű, még önmagában nem jelent semmit. Simán lehet olyan, mint az én kollégáim/volt kollégáim/csoporttársam, de lehet buta, fűvel-fával kefélő, kulturálisan alkalmazkodni képtelen egyének is. Másrészt fehérek között is pont úgy vannak undorító, defektes emberek. Talán mivel nem a bőrszín számít, hanem a szocializáció, értelem, intelligencia, igényesség.

Tényleg nem érted?

2022. máj. 18. 06:34
 6/143 anonim ***** válasza:
96%

De cuki vagy, hogy azt hiszed, hogy ezután a hisztike után, amit levágnál a nőnek az exe meg az abortusza után, még te szakíthatnál🤣

Nekem ugyan egyik se volt, de ha lenne, sem lennék alábbvaló senkinél.

Ezután a műsor után úgy repülnél kifelé, hogy azt se tudnád, milyen rendezvényen vagy.

2022. máj. 18. 06:42
 7/143 anonim ***** válasza:
95%

Se abortusz, se színesbőrű ex, de egyiket sem szégyellném, ha lett volna, miért tenném?

Nem is akarnék együtt lenni olyannal, akinek ez problémát okoz - meghagyom másoknak a rasszista kis görcsöket.

Ja, és tényleg csak sík hülye ember gondolhatja, hogy a zsidók színesbőrűek.

2022. máj. 18. 06:57
 8/143 anonim ***** válasza:
97%

Egyik se volt, de olyan gyűlölködő, alulművelt, rasszista barom nem kéne, aki szerint számít a bőrszín.

Az meg külön vicces, hogy egy orvos fölé helyezi magát bárki, csupán azon a jogcímen, hogy ő maga fehérnek született.

Nem mellesleg, az abortusz alacsony kockázatú beavatkozás. Ritka, hogy később komplikáció lép fel. Tehát, ha valóban ez lenne a kifogás, főleg úgy, hogy tudom, hogy nincs ilyen gond, szintén nevetve lépnék tovább.

Kétlem, hogy túl sok nő kapkod olyan férfiak után, akik ismeretlenül, ész nélkül ítélkeznek mások felett. Ez nem egy vonzó tulajdonság. Főleg, hogy az értelmiségi rétegben egyáltalán nem jellemző ez a szemellenzősség, tehát, bőven lehet olyat találni, akinek nem gond és "jó parti". Aki tanult és tapasztalt, az nem lehet ennyire vak és idióta.

Amúgy Mucsinak van egy videója ami épp az ilyen értelmetlen és oktalan rasszizmust parodizálja ki.

2022. máj. 18. 07:01
 9/143 anonim ***** válasza:
98%

12

Azt még valahol megértem, ha valakinek a személyes preferenciái úgy alakulnak, hogy nem szeretne színesbőrűvel együtt lenni. Ez még nem föltétlenül gyűlölködés, egyszerűen így van bekötve az illető.

De hogy olyannal sem akar együtt lenni, aki együtt volt már színesbőrűvel? Mivan? :D És ha nekem nem, de a volt pasimnak volt színebőrű exe? Az még belefér? És ha az exem exének volt színesbőrű exe? És ha az exem exének az exének volt színesbőrű exe? Az úgy már mehet? :D

Vicc ez az egész rasszistásdi.

2022. máj. 18. 07:10
 10/143 anonim ***** válasza:
93%
13 Nem vagyunk igénytelenek, téged például bottal se...
2022. máj. 18. 07:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!