Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, ti ezeket elmondjátok, vagy inkább átveritek a pasit?
Színesbőrű ex.
Abortusz.
Ha volt bármelyik az életedben, te azt elmondod a pasinak, és ha igen mikor?
És miért sértődsz vérig, ha e miatt otthagy?
Nekem volt egy muszlim vallású török férfi az életemben úgy egy nyár erejéig. Mondjuk abból egy hónap a Ramadán volt, ugyhogy nem sok közünk volt akkor egymáshoz.
De érdekes volt látni rajta keresztül egy másik kultúrát, annak a kultúrának a rejtett mindenét. De én első perctől tisztában voltam vele, hogy egy ennyire eltérő kultúrájú ember nem férne bele az életembe hosszú távon.
Azóta is azzal poénkodik a férjem, amikor tömöm magamba a szalonnát vagy a sült kolbászt, hogy ha a törökkel jöttem volna össze akkor nem zabálhatnám ezeket a bűnös dolgokat.
Szóval igen, tudja.
Tud az összes exemről, tudja, hogy bdsm jellegű szexkapcsolatban voltam 2 alkalommal, az egyik alkalommal egy tőlem jóval idősebb faszival. Mondjuk azon a férfin én is ledöbbentem, mert kb 45-nek nézett ki, aztán a kezembe került a személyi igazolványa és 57 volt :O
Tudja, hogy voltam swinger klubbokban is.
Bár ezeket nem kapcsolatban mondtam el neki. Én bar szerelmes voltam belé, ő jó ideig azt sem tudta mit akar, így ugy voltam vele, hogy akkor legalább szexeljünk, mert azt akarta. Addig is vele lehettem, s úgy gondoltam, hogy mivel úgysem akar tőlem semmit, és pár alkalom után biztos dob és soha többet nem látjuk egymást, ezért nyugodtan elmondhatok neki mindent ha úgy hozza a szó.
Na ahhoz képest már 7 éve nézegetjük egymást.
16, szűklátókörű, összeesküvés elméletes, rasszista, valószínűleg nem egy adjunktus és cserébe még agresszív is. Igazi főnyeremény. Már csak az izgat, hány nő mondott eddig erre igent? Mert, hogy értelmiségi, tanult nő nem, az biztos, de még a tanulatlanabbak is okosabbak ennél többségében, vagy legalább működik a túlélési ösztön.
Vagy a való életben meghúzod magad és örülsz, ha van kibe üríteni? Aztán a neved hallgass?
4
És ha megerőszakoltak? Csak kérdezem
18
Ilyen életvitellel minek házasodtál és miért nem mész prostinak? Komolyan kérdezem és szeretnék választ kapni rá.
Lányok, nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én örülnék, ha a pasi még az ismerkedés legelején feltenné ezeket a kérdéseket, mert már mindkét szűrőn "átmennék", olyan ívben penderíteném ki, hogy olyat még nem látott.
Voltaképpem nagy előny, amikor valaki annyira bigott és ostoba, hogy már az ismeretség legelején kiderül...
"Több pénzt kereshetnétek mint a csürhét gyűjtő alja helyen végzett csicskamelóval :DDD"
Csürhét gyűjtő alja munkahely = nemzetközi cég(ek), ahol csupa hozzám hasonlóan képzett, 2-3 európai nyelvet beszélő emberek között dolgozhattak/dolgozhatok :D
Cuki.
21
Nem vagyok lelkileg halott attol, hogy védekezés mellett becsúszott egy gyerek, és 20 évesen nem szültem gyereket a semmire! Azt a c.tipusuak szokták!
Én olyan helyen dolgozom (M.on) ahol az egésg csapat színesbőrü, indiai stb., én vagyok egyedül magyar. (IT szektor) még soha nem voltam ilyen jó melóhelyen! Segitőkészek, normálisak, nem furkálnak, és nem sajnálják tőlem a tudást. A legfiatalabb is vagyok. Az eddigi munkahelyeiemen, felrettek az informaciót sokszor, mert "nehogymár tobbet tudjak"... meg ment a furkálodás! Na itt ilyen nincs! Az sem zavarna, ha színesbőrü pasim lenne! Párkapcsolatok terén is jobbam preferálom a külföldi férfiakat, magyarok többsége negatov, csóró, lúzer...! Külön nem mondom ismerkedéskor, csak ha kérdezik, de akkor jobb is, ha kiderül, hogy egy ostoba barommal van dolgom, akire nem szeretnék időt pocsékolni.
32N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!