Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, ti ezeket elmondjátok, vagy inkább átveritek a pasit?
Figyelt kérdés
Színesbőrű ex.
Abortusz.
Ha volt bármelyik az életedben, te azt elmondod a pasinak, és ha igen mikor?
És miért sértődsz vérig, ha e miatt otthagy?
2022. máj. 18. 05:52
141/143 anonim válasza:
140
Én benne vagyok, ha ő is úgy gondolja.
142/143 anonim válasza:
Te jó ég, jól értem, hogy te arra célzol, hogy ha egy nőnek volt már abortusza, vagy színesbőrű exe, akkor emiatt otthagyod?
Az abortusznak millió oka lehet, plusz az értelmi szintedből kiindulva nem jönnél össze egy gyerekes anyukával (hála az égnek).
Plusz olyan szinten rasszista vagy, hogy elhagysz valakit mert korábban nem csak olyan bőrszínű emberrel volt mint te?
Ha félreértettem, vedd úgy, hogy nem írtam semmit, de ha tényleg erről van szó remélem nem lesz gyermeked, akinek ezt a mentalitást adod át.
143/143 anonim válasza:
Kérdező, nem csoda hogy a kutyának se kellessz. És még fel sem soroltad hogy a nőknek milyen igényei lehetnek veled szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!