Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, ti ezeket elmondjátok, vagy inkább átveritek a pasit?
Színesbőrű ex.
Abortusz.
Ha volt bármelyik az életedben, te azt elmondod a pasinak, és ha igen mikor?
És miért sértődsz vérig, ha e miatt otthagy?
"Miért lenne ciki? :D Mi szükségem másra? "
Nekem meg olyan primitív ember nem kéne, aki nem beszél más nyelvet.
42, az lehet, hogy a többséget nem izgatja, ez lenne a normális. Itt viszont a kérdező és a szárnysegédje az, akivel a vita folyt, nem a nagy átlaggal. A szárnysegéd pedig kérek perec leírta, hogy többet ér, mint egy fekete orvos, mert ő fehér és amúgy is könnyített volt a pálya az orvosin a feketének és csak azért tud nyelveket, mert orvul be akar olvadni.
A kérdésem nem az átlag, normál embereknek, hanem nekik szólt.
#46 én még ilyen nővel nem beszéltem 😂 pedig barátnőimmel elég népszerű téma a fogamzásgátlás. A gumi alap. És amelyik pasi nem húzza fel, az kuka. Hidd el, a nők többsége így gondolkodik. Max hosszútávú kapcsolatban merül fel más, de alkalminál, szexkapcsolatnál, vagy kapcsolat elején biztos hogy a nők többségének a gumi elvárás. Nem is csak azért, mert nem lesz terhes miatta, hanem vannak ezek a betegségek is. Tudod. A gumi attól is véd, a tabletta nem.
De nem baj, nemsokára megérkezik a férfi fogamzásgátló tabletta, és már ti is mérgezhetitek magatokat. Olyan jó lesz, én már várom.
#47 azért van ennyi válasz, mert rasszista, és nőgyűlölő. És mert provokatív. Értsétek már meg végre, hogy nem lehet a nőket, és a nők testét kedvetekre irányítani. Nem tetszik az abortusz? Ne ess át egyen. Nem tetszenek a színesbőrű férfiak? Ne szexelj velük. Ha neked bármelyik kizáróok egy kapcsolatnál -szíved joga-, akkor azt kultúráltan is lehet mondani, úgy hogy közben nem alázol meg, és sértesz meg, vagy nézel le másokat. De ugy látom, ez már problémát okozna, nem mindenki elég értelmes, hogy ezt felfogja.
Nekem meg egy nő ismerősöm se használ gumit. (Mindenki hosszútávú kapcsolatban él, nem jellemző az egyéjszakás, ahhoz nyilván alap a gumi.)
Macerás, hangulatromboló és kellemetlen. Minden barátnőm egyetért ebben.
(A legtöbben tablettát vagy spirált használnak/használunk, szóval NEM a megszakítást promózom, mégmielőtt...)
#57! Ezt írtam:
“Max hosszútávú kapcsolatban merül fel más, de alkalminál, szexkapcsolatnál, vagy kapcsolat elején biztos hogy a nők többségének a gumi elvárás.”
A kettő kizárja egymást?
#44 "A védekezés 2 emberes dolog. Aki nem hajlandó felrántani egy gumit, azzal miért kell lefeküdni?"
Ha a védekezés nem jön össze akkor annak a következménye nem két emberes dolog?
Akkor miért is csak a nőt ítéljük el?
Ilyenkor már egyből két emberes dolog, ha a fiúkák megbántva érzik magukat, de ha egy nő méhében kell kutakodni, akkor valahogy ez nem merül fel:D
Úgy fogalmaztad meg, mintha az lenne az alap hogy mindenki szexel mindenkivel, és ritka egzotikus alkalom lenne az, hogy valaki párkapcsolatban van.
Ja, mi inkább nem kefélünk idegenekkel, amíg nem ismerjük egymást. Be szokott válni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!