Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, ti ezeket elmondjátok, vagy inkább átveritek a pasit?
Színesbőrű ex.
Abortusz.
Ha volt bármelyik az életedben, te azt elmondod a pasinak, és ha igen mikor?
És miért sértődsz vérig, ha e miatt otthagy?
Elmondom én nagyon szívesen, hogy egyikkel sem volt dolgom, de aki ilyen kérdéseket feltesz, azt meg is reptetem.
Nem vagyok hajlandó a házamban elviselni egy olyan hímlényt, aki engem elítélne azért, mert előtte mással is jól éreztem magam és másba is szerelmes voltam, mindezt azért, mert az adott ex komplexusokat vált ki belőle. És nem vagyok hajlandó még csak lefeküdni sem olyannal, akivel ha hiba csúszna a védekezésbe, nem hagyná, hogy a saját életem elbaszása helyett elvetessem a gyereket.
Az ilyen ember arra való, hogy egy sötét szobában egyedül dögöljön meg, a defektes gondolkodásával együtt
#62 én normális stílusban válaszoltam, a kérdéshez kapcsolódva. Bocs már
Próbálj meg te is a kérdésre válaszolni, az senkit nem érdekel, és senki nem kérdezte, hogy kapcsolatban gumival szexeltek-e vagy sem, vagy ha mindenképpen meg akarod osztani, akkor keress egy kérdést, ami erre irányul.
Es különben is, igenis lehet a gumi preferencia. Olyan, mint a tampon/betét/egyéb. Egyik sem tökéletes, de mindenki leteszi a voksát az egyik mellett. Es hogy kinek melyik válik be, az csak és kizárólag az ő dolga.
A kérdés egy gyűlölködő provokáció, hadd ne sírjam tele a párnám amiért nem csak arra reagál mindenki. :D
"Es hogy kinek melyik válik be, az csak és kizárólag az ő dolga"
Őőő Igen, épp ezt írtam én egy másik válaszolónak aki kijelentette, hogy OLYAN NINCS, hogy egy nő érezze a gumit. Pont erre írtam azt, hogy nem mindenki egyforma. Sz@rrá lettem pontozva.
Oké, akkor minden ember pontosan egyforma, én meg nem létezek vagy pedig férfi vagyok. Gondolom...
"És miért sértődsz vérig, ha e miatt otthagy?"
Én? Soha. Remélem te sem sértődsz meg, ha ilyen kérdések miatt (amik feltételeznek egy bizonyos értékrendet, ami nekem nem oké) nem folytatom veled az ismerkedést. Abból, hogy megfelelek bizonyos elvárásoknak jóformán véletlenül, nem következik automatikusan az, hogy tolerálok egy olyan partnert, aki ilyen elvárásokat támaszt. Pedig a fajtádnak pont ideális vagyok a kevés számú, fehérbőrű, azonos körú és státuszú exemmel, akikkel csak tartós kapcsolaton belül szexeltem és akikkel a szakítás után nem tartom a kapcsolatot. Pont az az idill, amit a korcs fajtátok elvár egy nőtől, ennél már csak az lenne ideálisabb, ha szűz lennék.
A probléma az, hogy szarok a véleményetekre és eszem ágában sincs egy ilyen emberrel leállni.
Lehet, hogy nem volt abortuszom és nem is lesz reményeim szerint soha, de az is tény, hogy nem vagyok hajlandó olyannal szexelni, aki nem védekezik velem együtt. Ez mit is jelent? Használok hormonális fogamzásgátlót ÉS elvárom, hogy a párom is használjon óvszert. Aki nem akar gyereket, az maga gondoskodjon a saját védelméről, úgy gondolom, hogy ez így biztos és így fair. Mivel gyereket nem akarok, házasság után elvárom, hogy az illető vazektómiát is csináltasson, mint ahogy én is tervezem elvágatni laparotómiával a petevezetékem.
Amit én csinálok, azt a párom is csinálni fogja, nem szolgálok ki senkit, ha ő nem hoz áldozatokat, csak én.
Mielőtt nagyon beleéled magad abba, hogy több jogod van belülről összepiszkítani, mint egy színesbőrűnek.
48
Kb 11 nővel voltam eddig, és az összes utálta a gumit.
Nem a faxt nem érzi a különbséget. Nem véletlenül mondja majdnem mind, hogy gumi nélkül jobb :)
#70:
Hazudtak neked. Valójában sosem voltál jó. Ez azt jelenti. Vagy hogy kicsi a péniszed.
Istenem, fogd már fel hogy nem mindenkinek ugyanaz jön be mint neked. Nehéz elhinni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!