Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, ti ezeket elmondjátok, vagy inkább átveritek a pasit?
Színesbőrű ex.
Abortusz.
Ha volt bármelyik az életedben, te azt elmondod a pasinak, és ha igen mikor?
És miért sértődsz vérig, ha e miatt otthagy?
40
Csak részben igaz amiket írtál. Az emberek többségét nem érdekli, ha pl a párod arab, ha úgy beszél és úgy él mint mi. Ha a párod fekete, ne lepjen meg ha megbámulnak, mert kilóg az európaiak közül. Gyerekként mi is megnéztük őket, mert alig láttunk feketéket testközelből.
Csak manapság divat azt hangoztatni, hogy a bőrszín miatt rekesztünk ki embereket, holott ez egy hazugság úgy ahogy van. A viselkedés miatt vannak bizonyos emberek kirekesztve.
43
A védekezés 2 emberes dolog. Aki nem hajlandó felrántani egy gumit, azzal miért kell lefeküdni?
#44:
Ez igaz, ugyanakkor a férfiaknak sokkal könnyebb óvszert használni, mint egy nőnek hormontartalmú tablettákkal kvázi mérgeznie a testét. (Nem konteózni szeretnék, csak rengeteg kockázata van később a tablettaszedésnek.)
45
Nem akarom egyik nemet sem kihozni hibásnak. De valljuk be, hogy a nők többsége is elhúzza a száját, ha kiderül, hogy gumit húz a férfi, mert nem ugyan olyan érzés az aktus. Tehát mi a megoldás, hogy az egyik ne mérgezze magát tablettákkal, a másik meg nyugodtan süljön el?
Mondjuk az jó lenne, ha nem lenne elérhetetlen az elköttetés.
A magad nevében beszélj légyszi, én nagyon is éreztem és r0hadt kellemetlen volt mindig gumival, bizonyos fajtákkal konkrétan fájdalmas. Ha azt akarnám hogy gumidarabok járjanak bennem akkor vennék egy dildót, nem fogok szex közben ezzel szórakozni.
N
#49:
Ilyen tuti nincsen… Nax valami nagyon gagyi fajtánál. De ott a síkosító is, ha “nem csúszik”.
Miért ne lenne? Fogd fel hogy nem mindenki ugyanolyan mint te.
Csak durexet vettünk mindig, abból többfélét, nem gondolom gagyinak. Csúszott, ennek ellenére volt borzalmas.
Nem tudom miért olyan hihetetlen, hogy más emberek szervezete másképp működik mint a tiéd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!