Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok/nők, ti ezeket elmondjá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők, ti ezeket elmondjátok, vagy inkább átveritek a pasit?

Figyelt kérdés

Színesbőrű ex.

Abortusz.

Ha volt bármelyik az életedben, te azt elmondod a pasinak, és ha igen mikor?

És miért sértődsz vérig, ha e miatt otthagy?

2022. máj. 18. 05:52
 91/143 anonim ***** válasza:
0%

90

Nagyon megsértődsz, ha nem hat meg ez a fing szöveg?

2022. máj. 19. 11:09
 92/143 anonim ***** válasza:
94%
Nem. Igazából csak azt igazolja, hogy mennyire korlátolt vagy.
2022. máj. 19. 11:10
 93/143 anonim ***** válasza:
97%
#80 Nem azt mondtam, hogy nem szexelek rasszistákkal, hanem hogy nem beszélgetek és jövök össze velük. Mert fárasztanak, és nyilván én is őket. Az arabokkal csak szex volt, nem mentünk bele mélyebb ideológiai beszélgetésekbe, elég volt, hogy rohadt jól néztek ki. Bár nem hinném, hogy különösebben rasszisták lettek volna, mind multikulti európai országokban nőttek fel. De mindegy is. Más kritérium szerint választok szexpartnert, mint kapcsolatot, beszélgetőtársat. A kérdező itt randizásról kérdezett.
2022. máj. 19. 11:52
 94/143 anonim ***** válasza:
100%

Egyik se volt. A színesbőrűek nem tetszenek, mint férfiak (ettől még nem leszek rasszista, normális embernek tartom őket, de ettől még külsőre nem jönnek be). Abortusz meg remélem nem is kerülök olyan helyzetbe, hogy felmerüljön.

Egyébként elmondanám mindkettőt. Tud az exeimről a párom. Normális exeim vannak, már olyan szempontból, hogy nem bűnözők vagy ilyesmi, nincs mit szégyellni azon, hogy együtt voltunk.

Mondjuk megvan a véleményem arról a férfiról, aki mondjuk egy korábbi abortusz miatt elhagyja a párját. Nem vagyok én sem abortuszpárti, de baromi könnyű ítélkeznie egy férfinak, akinél a szex semmilyen következményekkel nem jár és nyugodtan belemártogathatja a farkát akárkibe.

2022. máj. 19. 12:14
 95/143 anonim ***** válasza:
84%
Mondjuk az sem mindegy, hogy ez milyen formában merül fel a randin. Ha pl nekem szegezi a kérdést, hogy “volt már abortuszod?” Én felállnék és elmennék. Ez nem első randis téma. Egy idegennek meg nem fogok ilyeneket elmondani. A másik, a színes bőrű ex kérdés hallatán szintén azonnal elküldeném. Mert amég az abortusznál megértem, hogy egyrészt egészségügyi kérdés, meg nyilván világnézeti, szóval jobb egy véleményen lenni egy ilyen kérdésben (ha kulturáltan meg tudják ezt beszélni), de az ex kérdés az nem ilyen. Az színtiszta rasszizmus a férfi részéről, ha ez bármilyen szempontból számít. Mondom ezt úgy, hogy se színesbőrű exem, se abortuszom nem volt.
2022. máj. 19. 12:33
 96/143 anonim ***** válasza:
93%

Rasszista férfiak, hozzátok szól a kérdés!

Már egyszer feltettem, de nem válaszoltatok... Szóval ha az expasimnak volt színesbőrű excsaja az már mehet? Minimum hány lépésre kell lennem egy színesbőrűtől ahhoz, hogy elfogadható legyek?

(Nem mintha hozzám érhetne egy rasszista kis köcsög, csak érdekel...)

2022. máj. 19. 12:38
 97/143 anonim ***** válasza:
93%
Én még a rasszista-abortusz ellenes férfiakról kérdezném, hogy ha színesbőrű pasitól lesz terhes egy nő, és akkor lesz abortusza, az is ugyanolyan rossz dolog?
2022. máj. 19. 12:40
 98/143 anonim ***** válasza:
0%

92

A korlátoltság a rasszista bélyeg osztogatásánál kezdődik. Ugye tudod, hogy ez manapság már senkit nem hat meg?

2022. máj. 20. 09:30
 99/143 anonim ***** válasza:
0%

96

Neked végül is az a problémád, hogy ha valaki nem dug feketékkel, akkor az rasszista. Normális vagy?

2022. máj. 20. 09:32
 100/143 anonim ***** válasza:
3%

97

Abban csak annyi a rossz dolog, hogy manapság nagyon hülyének kell lenni, ha valaki nem képes alkalmi kamatyolásnál védekezni.

2022. máj. 20. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!