Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok/nők, ti ezeket elmondjá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők, ti ezeket elmondjátok, vagy inkább átveritek a pasit?

Figyelt kérdés

Színesbőrű ex.

Abortusz.

Ha volt bármelyik az életedben, te azt elmondod a pasinak, és ha igen mikor?

És miért sértődsz vérig, ha e miatt otthagy?

2022. máj. 18. 05:52
 101/143 anonim ***** válasza:
97%

Nem létezik olyan védekezési mód ami 100%-ig biztos.

Szóval a kérdés továbbra is adott.

2022. máj. 20. 09:41
 102/143 anonim ***** válasza:
100%

#100 tehát az élet szent, kivéve ha (félig) fekete. Az igen…

Honnan veszed, hogy csak alkalmi együttlétből lehet gyerek fekete pasitól? Csak nem megint előítéletesek vagyunk?

#99 szerintem a 96-os arra utal, hogy ahhoz mi köze van valakinek, hogy a jelölt (aki fehér), előtte feketével volt. Szóval akkor mi a baj? Nem arról van szó, hogy mindenkinek fekete partnerrel kell lennie, mert különben rasszista (szerintem az rendben van, ha van egy fajta preferencia, kicsit furcsa az igaz, de olyan is van, akinek csak a vöröshajú, vagy csak a szőke emberek tetszenek, szíve joga), de ha a partner jelölt volt olyannal, aki neked nem tetszik, mert rasszista vagy, az igenis egy “te probléma”.

#98 korlátolt vagy. A hozzászólásaidból látszik. Nem csak úgy levegőből, alap nélkül köptem oda. Tudod én nem előítélet alapján ítélkezem, hanem konkrét tapasztalatokból. Te pedig szépen leírtad, hogy egy rasszista korlátolt ember vagy. Ez tény. Ott van, leírtad, el lehet olvasni. Nem azért mert xy gyk felhasználó csak korlátolt lehet, hanem a tettek alapján bizonyosodott be.

2022. máj. 20. 09:50
 103/143 anonim ***** válasza:
100%

99

Látom nem sikerült megérteni a kérdést. Sebaj, a 102-es lefordította neked. Így már megvan, hogy mi volt a kérdésem, vagy magyarázzuk el még dedósabb szinten?

2022. máj. 20. 09:56
 104/143 anonim ***** válasza:
0%

101

Ez egy értékelhetetlen válasz. Vigyázni tudni kell, ehhez nem kell sok ész.

2022. máj. 20. 10:15
 105/143 anonim ***** válasza:
0%

102

Mit hazudozol? Én nem ezt írtam. Egy kamugép vagy.

2022. máj. 20. 10:17
 106/143 anonim ***** válasza:
100%

#104 akkor mutass 100%os módszert. Vaszektómián és/vagy hisztorektómián kívül. Nem tudsz. Mert nincs.

#105 miben tévedek? Miben hazudok? Konkrétan miben?

2022. máj. 20. 10:19
 107/143 anonim ***** válasza:
0%

104

Akkor meg nem kell jajveszékelni, ha egy éjszakás kapcsolatból lesz egy gyerek. De kérdem én: megéri az egész egy kaparásért?

2022. máj. 20. 10:27
 108/143 anonim ***** válasza:
0%

104

"#100 tehát az élet szent, kivéve ha (félig) fekete. Az igen…"

Én ilyet nem írtam.

2022. máj. 20. 10:31
 109/143 anonim ***** válasza:
100%

Arra kérdésre, hogy a félig fekete magzat abortálása is ugyanolyan rossz dolog-e, azt írtad, hogy: “ Abban csak annyi a rossz dolog, hogy manapság nagyon hülyének kell lenni, ha valaki nem képes alkalmi kamatyolásnál védekezni.”

Nem az abortusz, és az “elet kioltása” a gond, hanem hogy feketével nem védekezik. Itt a különbség. Különben meg leírtad volna, hogy az az abortusz is elítélendő szerinted. De nem tetted. Mert nem gondolod így.

2022. máj. 20. 10:37
 110/143 anonim ***** válasza:
76%
“Abban csak annyi rossz van”. Tehát az abortusz maga abban az esetben nem rossz.
2022. máj. 20. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!