Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok/nők, ti ezeket elmondjá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők, ti ezeket elmondjátok, vagy inkább átveritek a pasit?

Figyelt kérdés

Színesbőrű ex.

Abortusz.

Ha volt bármelyik az életedben, te azt elmondod a pasinak, és ha igen mikor?

És miért sértődsz vérig, ha e miatt otthagy?

2022. máj. 18. 05:52
 111/143 anonim ***** válasza:
0%

109

Tehát a védekezés elmaradására írtam, hogy rossz dolog. Te meg fogtad magad és hülyeségeket meséltél bele. Mire jó az ilyen magatartás?

2022. máj. 20. 10:39
 112/143 anonim ***** válasza:
100%
Én az abortuszról kérdeztétek erre a védekezésről kezdesz dumálni. Miért nem a kérdésre válaszoltál, hamar megjelölted azt a kommentet, amiben kérdeztem? ebből vagy az következik, hogy a kérdésre válaszolva az egyetlen probléma az ilyen abortusszal a védekezés, tehát maga az abortusz oké, vagy nem tudsz szöveget értelmezni, és egy fel nem tett kérdésre válaszoltál.
2022. máj. 20. 10:58
 113/143 anonim ***** válasza:
0%

112

Mert mi nem érthető azon, hogy az abortusz a felelőtlen védekezés eredménye?

Nem írtam olyat, hogy az abortusz oké. Azt kérdeztem, hogy megéri egy egyéjszakás kaland, ha abortusz a vége? Hmmm?

2022. máj. 20. 11:10
 114/143 anonim ***** válasza:
91%
De a kérdés az volt (miután az kiderült, hogy mennyi rasszista ember van itt, akik még abortusz ellenesek is), hogy ha az abortusz rossz, akkor a fekete pasitól lett terhesség megszakítása is olyan rossz dolog-e. Ez egy eldöntendő kérdés. Nem a védekezésről szól, hanem egy egyszerű igen-nem kérdés. Amire még mindig nem sikerült válaszolni.
2022. máj. 20. 11:23
 115/143 anonim ***** válasza:
89%

114

Nem is fognak válaszolni rá. A rasszisták első számú szabálya, hogy sosem ismerik be, hogy rasszisták.

2022. máj. 20. 11:24
 116/143 anonim ***** válasza:
100%
És még annyi, hogy az abortusz nem egy wellness kezelés. Nem azért mennek ablrtuszra a nők, mert van egy szabad délutánjuk, és addig elüssék valahogy az időt. Ez a nőket is megviseli, sőt őket még jobban is, nem viccből, vagy hobbiból mennek, hanem mert nincs jobb megoldás. Az abortuszt általában nem tervezik. Ahogy a terhességet sem.
2022. máj. 20. 11:24
 117/143 anonim ***** válasza:
0%

114

Az abortuszt oda kell bízni a nőre (nem írtam olyat, hogy tilos, ez már a harmadik hazudgálásotok zsinórban), ez ilyen egyszerű, mert az ő teste, gondolkodjon el rajta, hogy mit akar tenni a magzattal. Ezt ti nagyon haladók miért nem tudjátok magatoktól? Ilyen alapvető dolgot feltesztek kérdésnek? Van egyáltalán önálló gondolatotok? Ebből adódott amit írtam: megéri egy ilyen dilemma azért a 20 percért ami az ágyon zajlik egyszeri alkalommal? Ha igen, akkor ez a társadalom nagyon komoly értelmi és morális válságban van. De erre a kérdésre egyszer sem kaptam értékelhető választ, csak terelést és mismásolást. Ez a haladás napjainkban? Végül is visszafelé haladni is egy irány, csak nem vezet sehová.

2022. máj. 21. 11:07
 118/143 anonim ***** válasza:
0%

115

A haladók első számú ismérve, hogy minden vita meg van oldva rasszista bélyeg osztogatásával. Igaz, hogy ezt napjainkban már senki nem kapja magára, de egyesek képtelenek ezt felfogni, mert megvannak a maguk nagyon erős korlátai.

2022. máj. 21. 11:09
 119/143 anonim ***** válasza:
100%

#117 hihetetlen, de már nem meglepő, hogy megint nem a kérdésre válaszolsz. Én terelek, amikor te nem tudsz egy kérdésre egy egyszerű igent vagy nemet mondani?

És azt amúgy is leírtam, leírtuk többen, hogy nincs 100%os fogamzásgátlási módszer, maximum ha kipakolnak, vagy vaszektómia. Vagy az abszolút szex mentes élet. Amúgy egyik sem 100%. Tehát bármikor becsúszhat a hiba.

2022. máj. 21. 11:15
 120/143 anonim ***** válasza:
0%

119

Már leírtam, hogy az abortuszról nem írtam olyat, hogy rossz. Ezen mi nem érthető? Te még ezt állítod.

De ezzel az a probléma, hogy én döntsek más testéről? Mert te ezt szeretnéd, hogy utána a gyűlöletedtől fröcsögve nekem ess, hogy én miért ugatok bele más testébe? Már leírtam, hogy ha ilyen eset fennáll, akkor a nő döntsön, hogy kell-e neki a magzat, vagy nem. Vagy mit akarsz? Állítsunk fel népbíróságot, és döntsünk helyette?

Ha becsúszik a hiba, akkor még véletlenül sem kell elgondolkodni, hogy megérte-e a dolog, igaz?

2022. máj. 21. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!