Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, ti ezeket elmondjátok, vagy inkább átveritek a pasit?
Színesbőrű ex.
Abortusz.
Ha volt bármelyik az életedben, te azt elmondod a pasinak, és ha igen mikor?
És miért sértődsz vérig, ha e miatt otthagy?
109
Tehát a védekezés elmaradására írtam, hogy rossz dolog. Te meg fogtad magad és hülyeségeket meséltél bele. Mire jó az ilyen magatartás?
112
Mert mi nem érthető azon, hogy az abortusz a felelőtlen védekezés eredménye?
Nem írtam olyat, hogy az abortusz oké. Azt kérdeztem, hogy megéri egy egyéjszakás kaland, ha abortusz a vége? Hmmm?
114
Nem is fognak válaszolni rá. A rasszisták első számú szabálya, hogy sosem ismerik be, hogy rasszisták.
114
Az abortuszt oda kell bízni a nőre (nem írtam olyat, hogy tilos, ez már a harmadik hazudgálásotok zsinórban), ez ilyen egyszerű, mert az ő teste, gondolkodjon el rajta, hogy mit akar tenni a magzattal. Ezt ti nagyon haladók miért nem tudjátok magatoktól? Ilyen alapvető dolgot feltesztek kérdésnek? Van egyáltalán önálló gondolatotok? Ebből adódott amit írtam: megéri egy ilyen dilemma azért a 20 percért ami az ágyon zajlik egyszeri alkalommal? Ha igen, akkor ez a társadalom nagyon komoly értelmi és morális válságban van. De erre a kérdésre egyszer sem kaptam értékelhető választ, csak terelést és mismásolást. Ez a haladás napjainkban? Végül is visszafelé haladni is egy irány, csak nem vezet sehová.
115
A haladók első számú ismérve, hogy minden vita meg van oldva rasszista bélyeg osztogatásával. Igaz, hogy ezt napjainkban már senki nem kapja magára, de egyesek képtelenek ezt felfogni, mert megvannak a maguk nagyon erős korlátai.
#117 hihetetlen, de már nem meglepő, hogy megint nem a kérdésre válaszolsz. Én terelek, amikor te nem tudsz egy kérdésre egy egyszerű igent vagy nemet mondani?
És azt amúgy is leírtam, leírtuk többen, hogy nincs 100%os fogamzásgátlási módszer, maximum ha kipakolnak, vagy vaszektómia. Vagy az abszolút szex mentes élet. Amúgy egyik sem 100%. Tehát bármikor becsúszhat a hiba.
119
Már leírtam, hogy az abortuszról nem írtam olyat, hogy rossz. Ezen mi nem érthető? Te még ezt állítod.
De ezzel az a probléma, hogy én döntsek más testéről? Mert te ezt szeretnéd, hogy utána a gyűlöletedtől fröcsögve nekem ess, hogy én miért ugatok bele más testébe? Már leírtam, hogy ha ilyen eset fennáll, akkor a nő döntsön, hogy kell-e neki a magzat, vagy nem. Vagy mit akarsz? Állítsunk fel népbíróságot, és döntsünk helyette?
Ha becsúszik a hiba, akkor még véletlenül sem kell elgondolkodni, hogy megérte-e a dolog, igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!