Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok/nők, ti ezeket elmondjá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők, ti ezeket elmondjátok, vagy inkább átveritek a pasit?

Figyelt kérdés

Színesbőrű ex.

Abortusz.

Ha volt bármelyik az életedben, te azt elmondod a pasinak, és ha igen mikor?

És miért sértődsz vérig, ha e miatt otthagy?

2022. máj. 18. 05:52
 131/143 anonim ***** válasza:
0%

130

Neked nem. Sokadszorra. És nem tanulsz belőle.

2022. máj. 22. 14:08
 132/143 anonim ***** válasza:
100%
Olvasd már vissza amiket te magad írtál. Te nem vagy képes egy eldöntendő kérdést megválaszolni, aztán fel vagy háborodva, hogy olyan embernek címkézünk, amilyen megszólítású kérdésre válaszoltál. Vagy már személyiségzavaros is vagy?
2022. máj. 22. 14:19
 133/143 anonim ***** válasza:
0%

132

Butuska vagy. Megválaszoltam, csak elkezdtél hörögni, mert nem a szokásos választ kaptad.

2022. máj. 22. 14:21
 134/143 anonim ***** válasza:
100%

Nem válaszoltad meg. Kitértél a válasz elől, és tök másról kezdtél beszélni. És még mindig nem válaszoltad meg a kérdést.

Ez kb olyan, hogy megkérdezem, hogy ebédeltél-e már (egy eldöntendő kérdés), és azt mondod rá, hogy kék. 🤦🏻‍♀️

2022. máj. 22. 14:24
 135/143 anonim ***** válasza:
0%

134

Nem tértem ki, de te most hazudsz éppen hetedszer ezzel kapcsolatban. Biztosan minden rendben van veled?

2022. máj. 22. 14:26
 136/143 anonim ***** válasza:
100%
Azt írtad, hogy az egyetlen probléma a nem megfelelő védekezés. Ez nem válasz egy eldöntendő kérdésre.
2022. máj. 22. 14:45
 137/143 anonim ***** válasza:
0%

136

Megint buta vagy. Azt írtam, hogy a nő feladata ezt eldönteni, mert az ő teste. Ezen totál kiakadtál.

2022. máj. 22. 14:46
 138/143 anonim ***** válasza:
88%

Akkor most vegyük szépen sorba, hogy ki mit írt, ki mire és mire nem válaszolt.

Kezdődött ezzel a kommentemmel: (97-es komment) "Én még a rasszista-abortusz ellenes férfiakról kérdezném, hogy ha színesbőrű pasitól lesz terhes egy nő, és akkor lesz abortusza, az is ugyanolyan rossz dolog?"

Mire egy ilyen komment érkezett: (100-as komment) "97 Abban csak annyi a rossz dolog, hogy manapság nagyon hülyének kell lenni, ha valaki nem képes alkalmi kamatyolásnál védekezni."

Oh tehát tényleg nem sikerült válaszolni a kérdésre. De oké, menjünk tovább.

Erre reagáltam a 102-es kommentemben: "#100 tehát az élet szent, kivéve ha (félig) fekete. Az igen…

Honnan veszed, hogy csak alkalmi együttlétből lehet gyerek fekete pasitól? Csak nem megint előítéletesek vagyunk?"

Abból kiindulva, hogy a kommentedben egy szót sem tettél az abortuszról, és azt írtad, hogy "Abban csak annyi a rossz dolog", tehát a rossz dolgik listájára az abortusz nem került fel. Oké. Mégitt sem lett megválaszolva a kérdés amúgy.

A 109-es kommentem: "Arra kérdésre, hogy a félig fekete magzat abortálása is ugyanolyan rossz dolog-e, azt írtad, hogy: “ Abban csak annyi a rossz dolog, hogy manapság nagyon hülyének kell lenni, ha valaki nem képes alkalmi kamatyolásnál védekezni.”

Nem az abortusz, és az “elet kioltása” a gond, hanem hogy feketével nem védekezik. Itt a különbség. Különben meg leírtad volna, hogy az az abortusz is elítélendő szerinted. De nem tetted. Mert nem gondolod így."

Amire a 111-es kommentben ragáltál: "109

Tehát a védekezés elmaradására írtam, hogy rossz dolog. Te meg fogtad magad és hülyeségeket meséltél bele. Mire jó az ilyen magatartás?"

Teljesen eltértél a tárgytól. A kérdést megválaszolatlanul hagytad, és a fogamzásgátlásról dumálsz még minidg, aminek köze sem volt a kérdéshez (szövegértés ugyebár). Mellesleg olyan soha a világtörténelemben nem történt, hogy a fogamzásgátló használata mellett csúszott be a gyerek, minden egyes fogamzásgátló tabletta, gumi, stb-re rá van írva, hogy 80-9x%-os védelmet nyújt, tehát NEM 100%!!!!!

Én meséltem bele hülyeségeket, amikor e kérdésem irányából értelmeztem a tárgytól eltérő válaszodat. Mivel hogy a kommentedben megjelölöd az én kommentjeimet, ezért muszáj valami alapján értelmezni őket. Ha csak amúgy leírod, hogy a felelősségteljes védekezés lenne a 0. lépés mindig, azzal teljes mértékben elógyet tudok érteni. De a ent említett kérdésemre ez nem válasz.

Menjünk tovább

112-es kommentem: "Én az abortuszról kérdeztétek erre a védekezésről kezdesz dumálni. Miért nem a kérdésre válaszoltál, hamar megjelölted azt a kommentet, amiben kérdeztem? ebből vagy az következik, hogy a kérdésre válaszolva az egyetlen probléma az ilyen abortusszal a védekezés, tehát maga az abortusz oké, vagy nem tudsz szöveget értelmezni, és egy fel nem tett kérdésre válaszoltál."

A rá érkezett válaszod a 113-as kommentben: "112

Mert mi nem érthető azon, hogy az abortusz a felelőtlen védekezés eredménye?

Nem írtam olyat, hogy az abortusz oké. Azt kérdeztem, hogy megéri egy egyéjszakás kaland, ha abortusz a vége? Hmmm?"

Azt sem írtad, hogy az abortusz nem oké. Még mindig nem válasz a kérdésre, és továbbra is ködödítesz.

114-es kommentemben csak magamat ismétlem: "De a kérdés az volt (miután az kiderült, hogy mennyi rasszista ember van itt, akik még abortusz ellenesek is), hogy ha az abortusz rossz, akkor a fekete pasitól lett terhesség megszakítása is olyan rossz dolog-e. Ez egy eldöntendő kérdés. Nem a védekezésről szól, hanem egy egyszerű igen-nem kérdés. Amire még mindig nem sikerült válaszolni."

És íme a 117-es kommented: "114

Az abortuszt oda kell bízni a nőre (nem írtam olyat, hogy tilos, ez már a harmadik hazudgálásotok zsinórban), ez ilyen egyszerű, mert az ő teste, gondolkodjon el rajta, hogy mit akar tenni a magzattal. Ezt ti nagyon haladók miért nem tudjátok magatoktól? Ilyen alapvető dolgot feltesztek kérdésnek? Van egyáltalán önálló gondolatotok? Ebből adódott amit írtam: megéri egy ilyen dilemma azért a 20 percért ami az ágyon zajlik egyszeri alkalommal? Ha igen, akkor ez a társadalom nagyon komoly értelmi és morális válságban van. De erre a kérdésre egyszer sem kaptam értékelhető választ, csak terelést és mismásolást. Ez a haladás napjainkban? Végül is visszafelé haladni is egy irány, csak nem vezet sehová"

Vegyük szépen sorba az itt leírtakat: "Az abortuszt oda kell bízni a nőre (nem írtam olyat, hogy tilos, ez már a harmadik hazudgálásotok zsinórban)"

mégis megválaszoltad azt a kérdést, hogy "Én még a rasszista-abortusz ellenes férfiakról kérdezném". Tehát nem vagy abortuszellenes, de válaszolsz egy olyan kérdésre, ami az abortuszellenes férfiakhoz szól. És nem írod le, csak jóóóó sokkal később, hogy amúgy nem ellenzed az ebortuszt. Ezt honnan kellett volna tudnunk, miután sorban válaszolsz a kérdésekre, amik abortusz-ellenes férfiakhoz szólnakÍ? Ha válaszolsz rá, anélkül, hogy kijelentenéd, pl, hogy bár nem ellenzem az abortuszt, de... akkor nem tudom hogy honnan kellett volna ezt bárkinek is tudni. Engem hazugozol le, miközben te beszélsz össze-vissza, és hol abortuszellenes válaszokat tolsz, ahol legalábbis nem írod le, hogy nem ellenzed az abortuszt, miközben egy abortuszellenes embereknek feltett kérdésre válaszolsz. Szóval nem tudom hogy gondolod, hogy ez így rendben van. Nem vagyok gondolatolvasó, örülök, hogy nem ellenzed az abortuszt, szerintem is a nőnek kell erről döntenie, és a lehető legjobb az lenne, ha mindenki felelősségteljesen védekezne, de van hogy nem sikerül, valami baj van a módszerrel, vagy a termékkel, és becsúszik a baba, akkor igenis jó, hogy van egy ilyen lehetőség. Akkor gondolom ebben egyetértünk. Nem?

Viszont akkor miért válaszolsz abortuszellenesek nevében? Hmmm?

A 120-as kommented egyik része: "Ha becsúszik a hiba, akkor még véletlenül sem kell elgondolkodni, hogy megérte-e a dolog, igaz?"

Még mindig nem ez volt a kérdés. Nem is értem kinek irányul. A 15 éves Dórikának, akit rábeszélt a 20 éves barátja, hogy ki tudja ő húzni időben? Vagy a 25 éves Boglárkának, aki egy húzósabb antibiotikum kúra után esett teherbe, pedig tablettát szed, csak nem tudta, hogy az gyengití a tabletta hatását, mert az orvosa nem tájékoztatta, ő meg nem ért hozzá? Vagy a 18 éves Nórinak, akit az egyik szombati házibuliban egy részeg évfolyamtársa lefogott, és megerőszakolt? Ki gondolkodjon el rajta? Vagy szerinted, azok a nők, akik abortuszra kell, hogy menjenek, csak beírják a naptárukba, aztán nagy késve odaérnek, és végignevetgélve már a következő pasi becserkészésén gondolkodnak, és már beszlik az ápolóval, hogy a következő alkalommal melyik ágyat szeretnék? Abortuszra menni alapból megrázó, és megalázó élmény. Egy teremben lenni azokkal a nőkkel, akik egy vágyott terhesség utáni vetélés miatt vannak ott, és akik úgy néznek az emberre, mint egy véres rongyra, vagy ahogy a nővérek és ovosok lekezelően bánnak vele? Fogalmad sincs, hogy mi megy az abortuszklinikákon, csakalaptalanul feltélezgtesz mindent, és magas lóról kritizálsz, miközben egy összetett mondatot nem tudsz értelmezni. Nem is tudom miért írtam ennyit, mert az fix, hogy a felét fel sem fogod.

Tovább

121-es kommentem:

"De itt a kérdés a rasszista és abortuszellenes férfiakhoz szólt. És te válaszoltál rá (legalábbis megjelölted a kommentem, amiben kérdeztem) és elkezdtek rasszista dolgokat írogatni, meg a fogamzasgatlassal jönni. Ne haragudj, de ha válaszolsz egy olya. Kérdésre, amiben meg van jelölve, hogy a rasszista ÉS abortuszellenes férfiakhoz szól, akkor ne lepődj meg, hogy rasszista ÉS abortuszellenes embernek fognak gondolni."

Megint csak ismétlem magam, nem részletezem.

A te 122-es kommented:"121

De hiszen mindenki rasszista és gyűlölködő. Olyan ember nincs aki nem. Ennél a kérdésnél azok is gyűlölködnek, akik elvileg fejtetőig toleránsok."

Megint nem az abortuszellenességet tagadod, hanem a rasszizmust próbálod validálni. Spoler alert: azt nem lehet.

A többi hátha nem olyan sok komment, hogy egyedül is vissza tudd olvasni, és értelmezni tudd. Szedd össze magad, te vagy az egyetlen itt, aki saját magának mond folyamatosan ellent, és nem képes szöveget értelmezni.

2022. máj. 22. 15:30
 139/143 anonim ***** válasza:
47%

138

"Honnan veszed, hogy csak alkalmi együttlétből lehet gyerek fekete pasitól? Csak nem megint előítéletesek vagyunk?""

Ezt nem én írtam.

""Abban csak annyi a rossz dolog", tehát a rossz dolgik listájára az abortusz nem került fel. "

Ezt sem.

"Nem az abortusz, és az “elet kioltása” a gond, hanem hogy feketével nem védekezik."

Ezt meg nem így írtam.

" A kérdést megválaszolatlanul hagytad, és a fogamzásgátlásról dumálsz még minidg"

Amúgy amikor háromszor egymás után leírom, hogy a nő dolga eldönteni, ha már teherbe esett, hogy mi legyen a gyerekkel, akkor az miért nem válasz? Ha meg a gumi nem biztonságos, akkor az eddigi barátnőim közül mindent teherbe kellett volna vágnom legalább egyszer. Előírhatom én is, hogy mit csináljon, ha már ennyire erőlteted, de akkor meg azért kapnál rohamot.

"Viszont akkor miért válaszolsz abortuszellenesek nevében? Hmmm?"

Mert nem szeretem az olyan válaszokat, ahol a cél egyetlen dolog kínlódás szerű bizonyítása: a csúnya fehér hetero férfi rasszista és abortuszellenes. Ja, és rasszista csak és kizárólag hetero fehér férfi lehet. Aki az ilyet szó nélkül hagyja, az buta.

"Fogalmad sincs, hogy mi megy az abortuszklinikákon, csakalaptalanul feltélezgtesz mindent, és magas lóról kritizálsz, miközben egy összetett mondatot nem tudsz értelmezni."

Tudom, hogy mi megy ott. De a kérdés akkor is jogos: megéri? Két ember kell ahhoz, hogy ne legyen semmiféle védekezés. Kettő. Te azt akarod perpill magyarázni, hogy a felelőtlenség csak kis mértékben felelős ezért. Nagy mértékben.

"Megint nem az abortuszellenességet tagadod, hanem a rasszizmust próbálod validálni."

Nem validálom, mert a világ népessége nagy mértékben rasszista. Ez tény. Egy olyan dolgot akartok megszüntetni kb nulla eséllyel, amit nem lehet. Mutass egyetlen helyet a világon, ahol ez sikerült. Akik a rasszizmus ellen küzdenek eleve viccesek, mert ők is nyakig vannak előítéletekkel.

2022. máj. 23. 10:42
 140/143 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehetett volna ezt amúgy privátba?

Elég irritáló, hogy folyton miattatok jelez, hogy jött újabb válasz.

2022. máj. 23. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!