Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, ti ezeket elmondjátok, vagy inkább átveritek a pasit?
Színesbőrű ex.
Abortusz.
Ha volt bármelyik az életedben, te azt elmondod a pasinak, és ha igen mikor?
És miért sértődsz vérig, ha e miatt otthagy?
# White Metamorphosis:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__fogamzasgatlas__..
Arab egyéjszakásokat elmondtam, abortuszom nem volt, de azt is elmondanám, mondjuk az magam előtt is egy szégyenfolt lenne.
Igazából rasszistákkal beszélgetni sem nagyon vagyok hajlandó a magánéletemben, nemhogy összejönni. Tehát olyan szituáció nem állhat elő, hogy emiatt hagy el valaki, mert aki ilyet tenne, az alapból nem jut el odáig, hogy összejöjjek vele.
ÁLLJ!
Köszönöm a válaszokat, de kérlek ne írjatok többet, mert nem fogom olvasni őket, sem a kérdést figyelni.
Értelmetlenné vált ugyanis a beszélgetés, mert a moderátor töröl egy csomó választ, így meg zagyvasággá vált az egész.
Te menj rasszistádkodni máshova, mi meg hadd dumcsizzunk. :D
Az abortusz témaval kapcsolatban, eszembe jutott, hány olyan férfi van, aki elítéli az abortuszt, de közben lenézi az egyedülálló anyukákat.
A férfiak minden szempontból könnyebb helyzetben vannak. Az esetek 90%-ban ők erősködnek a gumi ellen, így a védekezést teljesen áthárítva a nőre. Ha becsúszik a baba, az egyedül a nő hibája. "Miért hallgatott a férfira és szexelt gumi nélkül?" -felelőtlen!
Ha elmegy abortuszra, mert túl fiatal, nincs elég pénze felnevelni egy gyereket, és nem akarja, hogy a gyerek esetleg apa nelkül nőljön fel - szívtelen, gyerekgyílkos, nem vállal felelősséget a tetteiért, nem kellett volna szétnyitnia a lábait. Megint csak a nő hibája.
Ha nem veteti el, felelősseget vállal a gyerekért, de az apa lelép. Megintcsak a nő hibája. Minek szült egy ilyen férfinak? Miért nem választott jobbat? Kinek kell egy gyerekes nő?
A férfit megint csak senki nem kéri számon, nem hibáztatja, mert cserben hagyta a gyerekét és a gyereke anyját. Ellenkező esetben, ha a nő lépett volna le, a férfit mindenki felelősségteljesnek tartaná, és mindenki a nőt szidná.
Könnyű úgy pofázni az abortuszról, hogy az téged soha semmilyen formában nem érint. Nem a te tested változik meg szülés alatt, nem neked kell aggódni az egészségügyi kockázatok miatt, nem neked kell órákat szenvedni azzal, hogy kihord a babát, nem neked kell utána felnevelni a gyereket teljesen egyedül, és nem neked kell a társadalmi megítéléssel megbírkózni. Szóval amíg téged semmilyen formában nem érint az abortusz, addig nincs jogod ítélkezni a nők felett.
És arra ugyan kiváncsi lennék kérdező, hogy ha te nős és gyerekes férfiként mondjuk teherbe ejtenéd a szeretőted, milyen gyorsan mondanál ellent a saját elveidnek. Szerintem még azon a héten kísérnéd el őt az abortuszklinikára. :)
Nem volt még soha színesbőrű exem, mert soha az életben nem jöttek be a más rasszú emberek. A négerek nem tetszenek, a cigányoktól irtózom, a kínaiak meg nekem rondák, szóval nincs mit "bevallanom". De elvileg ugye ők is emberek, tehát ha valakinek tetszenek, akkor az nem bűn amit be kell vallani, elvégre nem lóval szexelt az illető, hanem egy másik emberi lénnyel.
Az abortuszt meg kb annyira "vallanám be" mint ha hüvelygombám lenne...első randin semmi köze hozzá egy kvázi idegennek, de ha már olyan szinten vagyunk és lett volna abortuszom, akkor nyilván nem titkolóznék.
Már nem vagyok szülőképes korban. Volt egy abortuszom, a harmadik lombik kísérletem végződött így. Mindennél jobban akartam azt a gyereket, hetekig feküdtem a nőgyógyászati patológián reménykedve, hogy sikerül megmenteni a kisbabámat, de az orvosi protokoll nem ad mérlegelési lehetőséget, ha az anya életét fenyegeti a terhesség.
Mivel már nem vagyok szülőképes korban, és a közös gyerek gondolata fel sem vetődik, akkor mondanám el, ha szóba kerülne, miért van csak egy gyerekem.
Nem vérig sértődnék, de erősen megdöbbentene, ha valaki azért hagyna ott, mert nem vállaltam a mártírhalált dacolva a 21. századi orvostudománnyal és jogi szabályozással.
73
Az arabok és a négerek többsége rasszista és antiszemita. Még is kamatyoltál legalább az egyikkel. Így nem túl logikus amit írtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!