Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjátok az aktuális párotoknak mindig,hogy hány alkalmitok volt?
Vagy csak a komolyat? Igazából olyan igazi randim se volt. 30éves vagyok
Vigyázok a szerelem dologgal
Sosem kerult szoba, tudjuk a masikrol hogy elottunk is volt mas partner. De semmi koze sincs ahhoz, hogy megfordult mar bennem 30+ ferfi. De ki kerdezi meg a parjatol es milyen kontextusban, hogy “dragam, hany novel/ferfival voltal elottem?”😂
23/L
Alkalmim nekem egy sem volt, viszont: magamtól ilyesmiről nem kezdek el beszélni. Ezt firtatni meg általában azok szokták, akik vissza akarnak élni az információval. Ha soknak találják amit mondtál, akkor azzal fikáznak majd örökre, ha kevésnek találják, akkor meg hazugnak bélyegeznek és ugyanúgy elhordanak mindenféle olcsó lotyónak.
Tehát észrevételeim szerint normális emberek ezt nem igen szokták megkérdezni, neked meg jobb, ha nem hozod fel.
9#Ha nem tudják meg akkor azzal fikáznak majd, elméleteket találgatnak ki, vagy rosszabb estében”” leszel, tegyük fel, témába jön, mást mondasz, mit fog hinni?gondolni? Semmi jót, legalább tiszta a lelkiismeret ha megmondja/érdekli a másikat egyáltalán.
Ha pedig egy ... személyiség akkor is egy ótvar k- nak tartja azt is akinek tényleg nem volt életében férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!