Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban élő nők, ti a munkahelyen kaptok-e szexuális ajánlatokat a férfi munkatársaktól? Ha kaptok az milyen tartalmú? Elmondjátok-e a párotoknak?
A munkahelyemen két csinos, széparcú új kolléganő állt munkába, mindkettő párkapcsolatban él, ezt az összes munkatár tudja. Beszélgettem velük és azt mondták hogy már az első pár napban tömegével kapták a szexuális ajánlatokat nős és független munkatársaktól egyaránt.
Szeretném tudni hogy ez mennyire jellemző ma Magyarországon.
Közszférában voltam, kaptam, igaz, a biztonsági őrtől, aki lényegében egy külsős cég alkalmazottja volt.
Nem szóbeli ajánlat volt, hanem elkezdett karolgatni, meg ölelgetni. Kétszer szépen megkértem, hogy NE, mert utálom, ha idegenek tapperolnak. Harmadszorra megmondtam, hogy el fogom törni a karját, ha még egyszer hozzám ér. Bepanaszolt a főnöknél, ő meg annyit mondott, hogy én tényleg el fogom törni a kezét, ne maceráljon.
A páromnak elmondtam, így volt korrekt.
A mostaniban nincs ilyen.
De volt munkahelyem ahol igen. (pl. biztonsági őr nálam is burkoltan bepróbálkozott)
A legcikibb az a főnök volt. Egy vén kecske. És hobbbiból gyűjtötte a skalpokat. Nehéz volt leszerelni.
Illetve amikor ügyfélszolgálatos voltam volt 1-2 ügyfél aki érdeklődött írántam. Egy idősebb úr nyomult a legjobban. Munkaidőmet kivárta és kisérgetni akart. Meg ajándékokat hozott... Nagyon kellemetlen volt. Hónapokba telt mire ő is lekopott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!