Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarhat tőlem, ha közben mással van párkapcsolatban?
22/F vagyok, és randizgatok egy ideje egy 20 éves csajjal.
Tudni kell rólunk, hogy általános iskolában "jártunk" egymással, de ugye akkor csak a kölcsönös egymásért rajongás volt meg köztünk.
Jelenleg 3 éves párkapcsolatban él egy 21 éves sráccal. 1, másfél éve néha-néha rám írt facebookon, hogy megkérdezze, hogy mi van velem, de a téma valamiért mindig elment a szex irányába, bár a későbbiekben soha nem találkoztunk élőben, és egy-egy ilyen jellegű chatelés után 1-2-3 hónapig nem beszéltünk egymással. Egészen mostanáig, amikor megint hasonlóan alakultak a dolgok mint eddig, csak most gondoltam egyet, és megbeszéltem vele egy időpontot a találkozásra. Azt tudni kell, hogy úgy beszéltük meg, hogy lefekszünk egymással már ezen az első alkalmon, eléggé rá volt izgulva ő is és én is a témára, csak aztán a kijelölt napon a csajnak megjött a menzesze (amikor nem kellett volna) és ezért csak simán találkoztunk és a szájra puszinál több nem is volt köztünk. Azóta többször is találkoztunk, de mindig csak beszélgetünk, néha adunk egymásnak egy-egy csókot, simogatjuk egymás kezét, adunk egymás nyakára egy csókot, de igazi, vad csókolózás még nem volt (bár nyilvános helyen voltunk eddig mindig.) Én kb. 2-3 hét után megtudtam, hogy még kapcsolatban van és nem tudtam hová tenni az egész dolgot, de azt mondta, hogy ez az ő dolga, majd elintézi, én pedig továbbléptem, és utána is találkozgattam vele ugyanúgy mint eddig.
Na már most tök jól megvagyok a csajjal, főleg élőben, de hetente csak max. 1x tudunk találkozni, így nem igazán szoros a kapcsolatunk sem, ráadásul az utcán nem járunk kézen fogva.
Ez az egész 2 hónapja tart, és nem igazán tudom eldönteni, hogy mit akar tőlem, ha közben együtt van a pasijával és néha képeket tesz fel a közösségi oldalakra a srácról. Nem hagy nyugodni ez a dolog, azért is kérdeztem rá itt, hátha valaki tud valami hasonló helyzetből meríteni, vagy tanácsot adni. Egyébként a következő találkozásunk alkalmával rá fogok kérdezni.
Köszönöm a válaszokat és bocsi a hosszú kifejtésért, de rövidebben nem tudtam volna leírni és így is tömörítettem elég sok dolgot.
Hagyjad màr a hülyeséget. Baràtja van és megbeszéltétek,hogy megdöntöd. Még mindig baràtja van,talàlkozgattok.
Miről beszélsz?
Ha összejonnel vele,akkor veled is ezt csinálná,melletted még szorakozna tobb pasival,téged ez nem zavarna?
Ki tudja hany pasival kavar egyszerre. Egyebkent csak szorakozasbol van veled,elvezi,hogy oda vagy erte ez plusz onbizalom növelő neki.
Spasibo...
Olvasván az írásod végre én is megvilágosodtam... :D
Szinte mintha leírtad volna a csajt...
Amikor azt hiszem, hogy ide csak hülyék és trollok járnak mindig meglepődöm :) Köszönöm még1x
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!