Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 körüli, erőm teljében lévő pasiként nagy dilemmában és komoly párkapcsolatban vagyok: nem az igazi otthon a szex, de vele tervezem leélni az életemet. Mit tegyek?
Kerdezo, abszolut ismeros helyzet, en a masik oldalon "jatszom" :) Voltam hasonlo dilemmaban, mint te, evekig mentegettem a kapcsolatot, azzal hogy majd lesz valami, de nem lett ... es inkabb szakitottam. Sok-sok evig gyozkodtem magam, de az erzes gyozott.
(#3)
Nekem a megcsalós megoldás nem működne, folyton az járna a fejemben, hogy lelép azzal, akivel jobb a szex. :-) Ha meg a hátam mögött űzné az ipart, és lebukna, nem tudnék többé megbízni benne.
Persze van, akinél ez működhet, nem tudom. Mondjuk velem ilyen gondja még senkinek nem volt, rá lehet venni erre-arra, még ha mindenre nem is.
Valahogy kompromisszumra kellene jutnotok.Hosszú távon szenvedni fogsz ettől,pláne ha már gyerekek is lesznek,és még a libidója is csökken,fáradt lesz,a hormonok stb.Az ágyon csendben szexen kívül semmilyen vágya nincs?
Egyik barátnőm ugyanez,még el is meséli magáról,hogy milyen prűd,mi meg tudjuk,hogy a férje évek óta csalja.
Nálunk én vagyok a bevállalósabb.Helyszín tekintetében az autós szexig jutottunk,de azt is kizárólag este,erdőben vállalja be a férjem.De már rákapott az ízére :) De sok-sok türelem,mi több év alatt jutottunk el ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!