Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit akarhat tőlem, ha közben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akarhat tőlem, ha közben mással van párkapcsolatban?

Figyelt kérdés

22/F vagyok, és randizgatok egy ideje egy 20 éves csajjal.

Tudni kell rólunk, hogy általános iskolában "jártunk" egymással, de ugye akkor csak a kölcsönös egymásért rajongás volt meg köztünk.

Jelenleg 3 éves párkapcsolatban él egy 21 éves sráccal. 1, másfél éve néha-néha rám írt facebookon, hogy megkérdezze, hogy mi van velem, de a téma valamiért mindig elment a szex irányába, bár a későbbiekben soha nem találkoztunk élőben, és egy-egy ilyen jellegű chatelés után 1-2-3 hónapig nem beszéltünk egymással. Egészen mostanáig, amikor megint hasonlóan alakultak a dolgok mint eddig, csak most gondoltam egyet, és megbeszéltem vele egy időpontot a találkozásra. Azt tudni kell, hogy úgy beszéltük meg, hogy lefekszünk egymással már ezen az első alkalmon, eléggé rá volt izgulva ő is és én is a témára, csak aztán a kijelölt napon a csajnak megjött a menzesze (amikor nem kellett volna) és ezért csak simán találkoztunk és a szájra puszinál több nem is volt köztünk. Azóta többször is találkoztunk, de mindig csak beszélgetünk, néha adunk egymásnak egy-egy csókot, simogatjuk egymás kezét, adunk egymás nyakára egy csókot, de igazi, vad csókolózás még nem volt (bár nyilvános helyen voltunk eddig mindig.) Én kb. 2-3 hét után megtudtam, hogy még kapcsolatban van és nem tudtam hová tenni az egész dolgot, de azt mondta, hogy ez az ő dolga, majd elintézi, én pedig továbbléptem, és utána is találkozgattam vele ugyanúgy mint eddig.

Na már most tök jól megvagyok a csajjal, főleg élőben, de hetente csak max. 1x tudunk találkozni, így nem igazán szoros a kapcsolatunk sem, ráadásul az utcán nem járunk kézen fogva.

Ez az egész 2 hónapja tart, és nem igazán tudom eldönteni, hogy mit akar tőlem, ha közben együtt van a pasijával és néha képeket tesz fel a közösségi oldalakra a srácról. Nem hagy nyugodni ez a dolog, azért is kérdeztem rá itt, hátha valaki tud valami hasonló helyzetből meríteni, vagy tanácsot adni. Egyébként a következő találkozásunk alkalmával rá fogok kérdezni.

Köszönöm a válaszokat és bocsi a hosszú kifejtésért, de rövidebben nem tudtam volna leírni és így is tömörítettem elég sok dolgot.

2015. nov. 30. 22:15
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
köszönöm, kedves utolsó, mintha a fateromat hallanám..:D :D
2015. dec. 2. 07:24
 12/12 anonim ***** válasza:
80%

Már bocs, de aki itt ítélkezik a 20 éves csajról, az gondoljon vissza,mit hagyott ki 20 évesen. Nem a férje,csak a pasija,akivel valszeg már nem működik a szex megfelelően.vagy ráuntak egymásra.Elvégre 17 éves-tehát gyerekkora- óta együtt van a sráccal.

Kár itt gerincről papolni, pláne 20 évesek esetében.

Kóstolgatják az ÉLETET, mi rossz van ebben?

Kérdező, egyértelmű,hogy a csajnak bejössz, meg is csalná a pasiját veled, de egy biztosat egy bizonytalanért nem akar hagyni.

Amennyiben neked megfelel,hogy titokban találkozgattok és el tudod fogadni,hogy ott van neki a pasija, nincs mit veszíts. csak bele ne habarodj a csajba, mert akkor te húzod a rövidebbet.

2016. jan. 8. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!