Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalas vagy sem? 6 eve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalas vagy sem? 6 eve elek parkapcsolatban soha nem csaltam meg a paromat. O sem engem, ez biztos. Viszont az utobbi idoben nagyon elhanyagolva ereztem magam, ebbe az idoben elkeseredesemben es kivancsisagomban regisztraltam egy parkereso oldalra

Figyelt kérdés

Mindosszesen 2 ferfi irt ram de egyiknek sem valaszoltam,egyaltalan nem beszelgettem senkivel csak egyszer ketszer vegigneztem egy egy profilt.

Sajnos a parom baratja ramtalalt.....

A parom csalodott es allitja ez megcsalas. Nem erti meg hogy oka volt hogy regisztraltam de mivel tovabb nem mentem igy nem csaltam meg. Nem is allt szandekomban. Nektek ez megbocsajthatatlan lenne. No vagyok.

2015. okt. 19. 00:55
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
hát ha ez volt az első alkalom, amikor beszéltél neki erről a bizonyos "okról" akkor elég nehéz lesz tisztázni, és te csináltad szarul.
2015. okt. 19. 01:01
 2/16 anonim ***** válasza:
technikailag nem megcsalás nyilván, de azért szarul esik ha az asszony társkeresőn van fent. beszéld meg vele.
2015. okt. 19. 01:10
 3/16 A kérdező kommentje:

Nem, folyamatosan mondtam neki de nem akarta meghallani es az egyik ilyen eset utan neztem fel a tarskeresore.

Hibaztam ezt tudom, mondtam is neki.

Beszeltunk errol sokat. Csak masok velemenyere is kivancsi vagyok. Hogy hogyan reagalnanak egy ilyen dologra.

Tudom en sem orulnek neki es rosszul is erzem magam miatta...

2015. okt. 19. 01:13
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Az én szememben ez már kimeríti a megcsalás fogalmát, mert az ilyen oldalakra ismerkedési szándékkal szokás regisztrálni.

Te mit szóltál volna, ha ő regisztrál, de nem beszélget senkivel, csak 1-2 csaj profilját megnézi? Én arra gondolnék, hogy a hátam mögött ismerkedni próbál, helyettem keres valakit.

2015. okt. 19. 02:09
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem megcsalás, de ismeretségi körben volt pont ugyanilyen ügyből szakítás. Mert hát mégis csak ismerkedési szándékkal regisztrál fel valaki ilyen oldalra, benne van az, hogy valami nem jó a másikkal, ezt vagy belátod, vagy nem, de így van. Aztán hiába nem csaltad meg, a bizalom ugyanúgy elveszett.
2015. okt. 19. 02:39
 6/16 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon fájna ha a párom társkeresőzne mellettem. Nem hiszem hogy megbocsátanám. Aki társkeresőzik, az már az új párt keresi, aki pótolja a jelenlegit. Lehet, hogy önértékelési hibáid vannak, és emiatt érzed hogy a párod nem figyel rád, de ezt akkor is meg lehetett volna beszélni, értem én hogy mondtad neki, de lehet hogy csak nagyon finoman, burkoltan és emiatt nem vette komolyan. Megérti hogy oka volt, csak más okot lát, mint amit te gondolsz. Most már tudod hogy tényleg szeret még mindig, de ez a tett elég kiábrándító ám. 23/N
2015. okt. 19. 06:47
 7/16 Költőnő? ***** válasza:
100%

Esélyes (persze nem látok a jövőbe) h ha nem buksz le; csak idő kérdése vkit érdeksenek, izgalmasnak találni.

Válaszolsz neki, h nem úgy akarsz ismerkedni. Nem tűnik el erre a mondatra. Marad. Ismerkedtek. Bókol, amire te ki vagy éhezve mint a sivatag a csepp vízre. Innen már nem nagy kunszt rájönni, mi lesz. Mindig ez van.

2015. okt. 19. 07:31
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Már ráléptél egy útra, ha nem találnak rád, akkor ki tudja hol áll meg a dolog.

Gerinctelen dolog volt, miért nem hagytad ott őt. Ezt sose értettem...

Nálam lapát lennél, az biztos. Aki egyszer hazudik, az többször is megteszi, ennyit erről.

2015. okt. 19. 08:58
 9/16 A kérdező kommentje:

Az a baj hogy csak en tudhatom hogy senkivel nem beszelgettem volna vagy keztem volna bele barmibe is amig o van nekem.

Mindig is eliteltem a megcsalast. Nagyon csalodott vagyok en is magaban es iszonyatosan faj hogy mennyire megbantottam ezzel a paromat.

2015. okt. 19. 09:30
 10/16 anonim ***** válasza:
Hiába nem csaltad meg technikailag a bizalomnak már annyi.Tény hogy ő is hibás vmilyen szinten de minek maradtál fent ha nem akartál semmit sem?Sajnos most belegázoltál az önbecsülésébe és ő joggal hiheti azt hogy meg akartad csalni.
2015. okt. 19. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!