Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugy volt, hogy a baratom nem dolgozik ma, aztan megis mennie kellett. En elkeseredesemben zokogasban tortem ki. Most hisztisnek hisz?
Talán mert dolgozik, és nincs ideje veled csevegni.
Amúgy miért kell ettől zokogásban kitörni? Felnőtt ember melózik, ált. többet, mint szeretné. Ez van. Ha csak nem ez lőre kifizetett álomnyaralást mondtátok le miatta, akkor semmi okod ekkora jelenetet rendezni.
Ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy az ilyen mégis mit fog csinálni, ha egyszer az életben tényleg baj lesz, vagy tényleg nehéz helyzet... (Nem kívánom neked, de mindegy, úgyis lesz mindenki életében.)
Lehet, hogy azért van, mert beteg voltál, de tudnod kell, ez nagyon durva túlérzékenység.
Azon sok múlik, hogy hogyan kommunikálod. Ha pl. sírva fakadsz és megkérdi, hogy mi a baj, akkor korrekt válasz, hogy "csak én vagyok túlérzékeny, de Te nem tehetsz róla, nyugodj meg!" Az ilyen őszinte és korrekt válaszok azért sokat enyhítenek a dolgon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!