Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom soha nem lep meg semmivel - ezt hogy közöljem vele, hogy ne tűnjek hisztisnek?
Fél ève vagyunk együtt, nagyon szerelmes vagyok belé, de ettől még vannak olyan dolgok, amik zavarnak. Èn majd' kinyalom a fenekét, ha hozzám jön, gyakran meglepem egy szuper vacsorával, ha tudom, hogy meló miatt nem látjuk egymást 3-4 napig, akkor e
néha inkább elbuszozok elé meglepetésnek, gyakran viszem neki a kedvenc csokiját vagy valamilyét csak úgy, szóval mindog igyelszem valamivel feldobni a napját...jólesik.
De ő soha egy szál virágot, csokit, semmit nem hozott nekem. Tudom, hogy nem ezen múlik a szerelem, de igenis jól esne egy kis figyelmesség néha, hogy tudjam, eszéve jutottam.
Engem meg pont ezért b@sztak ki a 'cs@ba.... :D :D Milyen érdekes a világ. Akinek nem kell kapja, akinek kellene nem jut.... :D
35F
Hatos: Magam se hittem el, de képzeld igen.. S nem hivalkodó ajándékot. Egyszerű figyelmesség volt karácsonyra, kb. 4 tétel, semmi extra, semmi morbid, semmi pajzánság. Csak Meglepetés volt. Nem jól sült el.
S repültem mint a győzelmi zászló. Ilyesmi is van. Nem kívánom senkinek az érzést.
Hatos vagyok: Nem ilyen jellegű volt az ajándék. S bennem is ilyesmi fogalmazódott meg, hogy kellett már egy indok, s így neki egyszerűbb volt.
S akkor jönnek nők azzal, hogy legyél őszinte. :D :D Ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!