Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom soha nem lep meg semmivel - ezt hogy közöljem vele, hogy ne tűnjek hisztisnek?

Figyelt kérdés

Fél ève vagyunk együtt, nagyon szerelmes vagyok belé, de ettől még vannak olyan dolgok, amik zavarnak. Èn majd' kinyalom a fenekét, ha hozzám jön, gyakran meglepem egy szuper vacsorával, ha tudom, hogy meló miatt nem látjuk egymást 3-4 napig, akkor e

néha inkább elbuszozok elé meglepetésnek, gyakran viszem neki a kedvenc csokiját vagy valamilyét csak úgy, szóval mindog igyelszem valamivel feldobni a napját...jólesik.

De ő soha egy szál virágot, csokit, semmit nem hozott nekem. Tudom, hogy nem ezen múlik a szerelem, de igenis jól esne egy kis figyelmesség néha, hogy tudjam, eszéve jutottam.

2012. dec. 31. 16:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
egyszerűen ilyen típus, sztem nem fog megváltozni, szeresd így
2013. máj. 27. 21:34
 12/16 anonim ***** válasza:

10, a s is teljesen jó, nem csak az és. :)

Szóval ha már belekötsz valami, legyen alapja, mert így csak azt mutattad ki, hogy műveletlen vagy. ;)

A kérdésre válaszolva, szerintem elég lenne, ha megkérdeznéd tőle, hogy örül-e az adott dolognak, majd halkan hozzátennéd, hogy "én is örülnék ilyesminek", csak úgy mellékesen. Venni fogja a lapot. :)

2013. máj. 27. 21:41
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem vagyunk egyformák. Nem mindenki szereti, ha elébuszoznak pl, mert épp a hazaúton kapcsolódik ki a munkából. Fogadd el, hogy ő ilyen. Ahogy elfogadod, hogy barna a haja. Lehet, hogy figyelmes más tekintetben, ne a rosszat keresd. Gondold el, szólnál neki, hogy neked jól esne, ha néha hozna virágot. Másnap hoz. Kicsit sem lennél boldogabb, mert az gondolnád, hogy csak azért hozta, mert rászóltál. Jobb lenne?
2013. máj. 27. 21:46
 14/16 anonim ***** válasza:
muveletlen vagyok mert megkerdeztem hogy olyan nehez odairni az e-betut..fuck logic
2013. máj. 27. 21:56
 15/16 anonim ***** válasza:
Egy kapcsolat addig működik jól, amíg az adok-kapok egyensúlyban van. Egy idő után már azt veszed észre, hogy te vagy az anyja...
2014. ápr. 14. 23:14
 16/16 anonim ***** válasza:

Szokjál hozzá!

Én 16 éve vagyok a feleségemmel, neki az lenne a meglepetés, ha kapna valamit...

Talán ki is dobna, mert azt hinné, hogy vaj van a fülem mögött...

2014. ápr. 14. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!