Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan közöljem a páromnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan közöljem a páromnak hogy ne írkáljon másoknak az n nevemben?

Figyelt kérdés

Az van hogy vagy 20perce nézem a facebookon, erre lám írt egy fiúnak, semmit csak helló mizu stb , okés hogy tudjuk egymás jelszavát de azért már szar hogy ráír másokra!!Ha felvette volna a telefont tuti leüvöltöm a fejét, de már kezdek megnyugodni, hogyan mondjam szép hangnemben???

Pont hogy előtte össze is vesztünk, mert hogy én elvileg azt írtam egy ismerősömnek januárban hogy a volt barátomat szeretem én rá gondoltam, mert hogy ez egy újjá melegített kapcsolat, de ő azt hiszi hogy egy másik fiúra gondolok. és elpattant nálam a húr és a fejéhez vágtam hogy ő meg minek írja egy lány ismerősének akkor hogy meglátogassa-e mert szegény nő beteg??!!! Na bonyolult de remélem érthető!

2012. máj. 5. 22:25
 1/7 anonim ***** válasza:
nem Balázs a pasid neve? barátnőm Balázs nevű, mára már exe folyton a nevében írogatott minden fasz.ságot fb-on, és rohadt ciki volt szegénynek. de megoldódott, szakítottak (több téren defektes volt a srác, nem emiatt) :D
2012. máj. 5. 22:32
 2/7 A kérdező kommentje:
neeeeem :DD
2012. máj. 5. 22:36
 3/7 anonim ***** válasza:
hát ez a srác bnőm nevében írogatott más srácoknak, hogy hello, dugnék veled, meg a nevében kiírta, hogy jeee mindjárt szexelek, meg msn-re kiírta állapotnak, hogy ne írjatok, szexelek, stb. beteg állat -.- :D
2012. máj. 5. 22:39
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nagy marhaság, hogy belépünk másnak a fb-jába vagy megnézzük a e-mail-jeit. Meg kéne bízni a másikban. Osztály társamnak is van egy ilyen barátja. Kicsit idegesítő. Változtasd meg a jelszavad és megvan oldva a problémád.
2012. máj. 5. 22:43
 5/7 A kérdező kommentje:
akkor nekem talán még mindig a jobbik eset áll fenn, mert csak ráírt egy fiúra, megkérdezte mizujs az visszakérdezett válaszolt hogy semmi unalom és kész elköszönt
2012. máj. 5. 22:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Hogyan közöld? Ott az ajtó, a viszonlátásra! Ne állj már le ilyen beteg fazonokkal.
2012. máj. 6. 01:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Az nem lehet, hogy észre sem vette, hogy a te accountoddal lépett be?
2012. máj. 6. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!