Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől vagyok néha kevésbé szerelmes? Másoknak is így ingadozik?
"szerinte ez nem normális, meg hogy ő mindig egyformán szeret engem, és mindig ugyanannyira hiányzom neki"
Nem önelégült a pasid egy kicsit? Ezek szerint semmit nem tud a nőkről! Legalább annyit tudnia kellene, hogy a nő másképpen működik, mint a férfi. Hogy pontosan hogyan?
Na, azt tényleg nem tudja senki, de még a nő sem!
42/F
Bocsánat, de ha ezeket az oldalakat nézegeted, akkor láthatod, hogy a pasik többsége kizárólag csak a saját farkával és az által nyújtott élvezetekkel van elragadtatva.
Egyértelmű, hogy itt is erről van szó: ő dugna, te pedig nem mindig. Azt gondolja valaki, hogy ez a házasságban is így van? NEM! Ott még kevesebb az esélyed ezeket az alkalmakat kihasználni. Ritka az a pillanat, amikor mindketten elég éberek, elég magabiztosak, elég éhesek vagytok a szexre. Persze vannak eltérések, de általában így van. Nincs külön szoba, nem alszik a gyerek, stb.
Egy pasinak nem szabad mindig arra gondolnia, hogy a nő azért van, hogy megfőzze a kaját, takarítson, elvigye a gyereket, bevásároljon és szexeljen! Ezzel szemben a pasi a felét sem dolgozza le, de legalábbis az erősebb fizikumának nem annyira megterhelő ez a feladat, mint a nőnek. De mindig ő a legfáradtabb, csak akkor élémkül fel, amikor meghallja a szex szót. Szóval, Ő IS a hormonjaitól függ! Csak nem tudja!
Azért szoknak össze néha az egyneműek egymáshoz, mert a szexuális igényük ugyanazon az elven működik!
Ha a fiúd nem ilyen típus, és tényleg szeret téged (ami szerintem ebben a formában normális dolog), akkor ezzel legyen már tisztában és ne ajnározza magát!
Sajnos tényleg igaz a mondás, hogy ha a f@sz feláll, az ész megáll! Nehéz ezen túlesni néha nekem is :o))
42/F
Akkor bocsánatot kell kérnem!
Én mindenen túl vagyok, ami még előttetek áll.
És én ebben látom a problémát.
De igazad lehet, ezzel még várhatunk vagy 10 évet.
Majd meglátod, hogy te is itt fogod keresni a probléma gyökerét.
OK, korai volt még! Leléptem :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!