Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3hónapja szerelmes vagyok. Adnátok nekem talácsot? :S
Van egy 20éves fiú(nemsokára 21),4hónapja ismertem meg,első látásra már tetszett,de amikor először beszéltünk komoly témákról(család,barátok,kapcsolatok),akkor nagyon megszerettem!Azt mondta,nagyon kedvel,és hogy szép vagyok,meg nagyon jófej..2bulin voltunk együtt,mind2-n csókolóztunk,ölelkeztünk(minden barátunk gratulált,hogy szép pár vagyunk stb.)majd együtt aludtunk,azaz csak én aludtam,ő végig ébren maradt és simogatott(SEMMI több!) azóta egyre sűrűbben találkozunk,ennek nagyon örülök!azt írta kb 1hnapja,h nem akar tőlem semmit,mégis mindig puszit ad az arcomra,ölelget,ha egy asztalnál egymás mellett ülünk simogatja a térdem!most akkor akar valamit tőlem szerintetek,vagy nem?és én mit tegyek(ha akar valamit,illetve,ha nem)??
Segítsetek!!!!
15/L
egy kissé fiatal vagy hozzá szerintem,és úgy gondolom kicsit messzire mentetek már így is nagyon kevés ideje ismeritek egymást,mellékesen nem vagy szerelmes ez csak vonzalom és fellángolás, a mély érzelmekhez még nagyon fiatal vagy,bár szerintem az komoly kapcsolathoz és a bulikhoz is
szerintem konkrétan kapcsolatot nem akar tőled,max szexet,de mivel kedvel így nem tudja eldönteni megfektessen és elmenjen vagy még várjon..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!