Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mitől vagyok néha kevésbé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől vagyok néha kevésbé szerelmes? Másoknak is így ingadozik?

Figyelt kérdés
Egyik héten fülig szerelmes vagyok, egyszerűen imádom, annyira, hogy nem tudok rendesen enni, aludni, (tanulni egyáltalán nem:D) és általában a ciklusom elején (de nem mindig akkor) ez az egész eltűnik, és marad a "sima kötődés". Akkor talán nem is hiányzik annyira a kedvesem, és jobban a saját dolgaimra koncentrálok. Lehet, hogy rosszul tettem, de ezt elmondtam neki, és azt mondta, hogy szerinte ez nem normális, meg hogy ő mindig egyformán szeret engem, és mindig ugyanannyira hiányzom neki. Soha nem voltam előtte szerelmes, szóval teljesen tapasztalatlan vagyok az érzelmek terén. Ennyire a hormonjaimtól függnék? Veletek is volt ilyen? Mitől lehet? 20L
2012. márc. 6. 20:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szerintem ez teljesen normális hosszabb kapcsolatokban. Én is így éreztem az exemmel kapcsolatban, hogy voltak időszakok, mikor majd megvesztem, hogy lássam, olyan szerelmes voltam mint az első hetekben, majd jött egy nyugisabb szakasz, mikor inkább magammal törődtem, nem akartam "belehalni" ha 3 napig nem látom, ilyenkor én is a kötődés-szeretet éreztem. Nem lehet ugyanakkora hévvel lángolni, az nem is emberi. Gáz akkor van, ha azon kapod magad, hogy kezd közömbössé válni a párod mind érzelmileg mind szexuális értelemben.

26 N

2012. márc. 7. 11:59
 12/16 anonim válasza:

Teljesen egyet értek az előttem lévővel. Nálam is vannak olyan időszakok, amikor úgy érzem, hogy majd meg halok, és nagyon hiányzik, és van olyan időszak, mikor vágysz egy kicsit arra hogy törődj magaddal is, és ne csak mással/másokkal(barátokra gondolok). Én úgy érzem, abban, hogy néha úgymond "ingadozik" a szerelmem iránta, abból is eredhet, hogy a barátokkal lennék, vagy kicsit szabadabban élném, az életem anélkül, hogy valakire nem kéne odafigyelnem hogy mit is mondhatok, vagy tehetek előtte..

ennyit tudok mondani :)

2012. márc. 7. 17:40
 13/16 anonim ***** válasza:

Szerintem ez teljesen normális. Minden embernek a hangulatában, és a mindennapjaiban is vannak jobb, és rosszabb pillanatok. A fáradtság/ éhség/ kialvatlanság/ testi fájdalom/ pszichikai stressz - mind befolyásolja a közérzetedet. Mikor te magad jól vagy testileg - lelkileg, akkor tudsz igazán kifelé figyelni, teljes erőbedobással a másikra. Ilyenkor lehet "lángoló" a szerelmed, míg a rosszabb időszakaidban tompább.

Ez nem baj, ez természetes.

2012. máj. 29. 16:12
 14/16 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nem tudom még aktuális-e a téma, de hasonló cipőben járok. És ugyanígy a ciklusom elején!! Szóval ennek 100% hogy hormonális oka van.

Hozzá kell tennem hogy ez a 2. komolyabb kapcsolatom, az első is későn jött el mert nagyon sokáig nem akartam megállapodni, majd 19 éves koromig szingli voltam és minden hétvégén buliztam, kicsit néha már túl zűrös életet éltem. Ekkor jött egy 3 éves hullámvölgyekkel, veszekedésekkel teli kapcsolat, amiben nálam lezajlott az a bizonyos rózsaszín köd. A mostani kapcsolatomban, ami áprilisban kezdődött, tudom hogy sosem volt rózsaszín köd. Egyszerűen Attila 100-szor intelligensebb mint érzelmileg mint szellemileg Norbinál. A szexszel sincs gond, odafigyel rám minden téren. Teljesen jól kijövünk. Mondhatom azt hogy még egyszer sem veszekedtünk, mert annyira jó a természete. Mindenkit elfogad úgy ahogy van, önzetlen, így ha néha hisztizek tökéletesen tolerálja. Kinevet inkább, milyen apróságokon tudok nyafogni ha éppen olyanom van. És itt kanyarodnék vissza a te sztoridhoz, van egy hét a ciklusom környékén amikor belebújnék olyan törékenynek érzem magam és imádom hogy megérint, és amikor tehetem ölelgetem csókolgatom, mint ha máshogy látnám őt. És általában a hónap többi napján csak úgy vagyok. Ő viszont odáig van értem, ebben biztos vagyok. Állandóan bújik, kíván stb..... :) Szóval ez nem tudom miért van, de ennek ellenére úgy érzem hogy vele nyugodtan tervezhetem a jövőm, mert becsületes férj lesz és nem kell azon aggódnom hogy 7-estéből 6-ot a kocsmában tölt vagy beszív ha kedve tartja, mert az exemnél és sok más mai pasinál ez a normális.. kevés felelősségtudatos férfi van manapság. Szumma szummárum, nem tudom az okát, pedig szeretnék minden nap olyan szerelmes lenni mint "azokon a napokon", de lehet hogy nálam ehhez idő is kell... elég reálos típus voltam mindig, nem vagyok egy naív csaj, mindenben az okokat és a logikát keresem, pedig a szerelemben nincs logika! Lehet ez az én bajom. :)

2012. okt. 13. 19:12
 15/16 anonim ***** válasza:
Ja és 23 éves lány vagyok, előző válaszoló voltam, ezt elfelejtettem odaírni a regényem mellé :)
2012. okt. 13. 19:14
 16/16 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó, én a probléma gyökerét a te esetedben abban látom, hogy alapból nem vagy igazán szerelmes a párodba. Kedveled, becsülöd mint embert, de mint férfi nem hoz annyira lázba. Őt "ésszel" szereted, nem szívből mint az exedet. Amiről írsz, ez a hormonális ciklushoz köthető bezsongás tényleg ilyen, hogy vannak napok, amikor legszívesebben felfalnád a pasidat, de ha épp nincs rajtad a hoppáré, akkor is kívánod és imádod. Amiről a kérdés szól az a hosszú kapcsolatokban (nem pár hónapos, max 1 éves) felmerülő időszakos érzelmi hullámzásról szól.
2012. okt. 13. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!