Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megéri újra összejönni a volt barátnőmmel, aki egyszer már dobott de most meg olyan jóban vagyunk, hogy szerintem ez már többnek is tűnhet másoknak? És állítólag (mástól tudom) megint szerelmes belém. Valaki egy értelmes ötlet?
Figyelt kérdés
2011. dec. 3. 16:53
1/5 anonim válasza:
2X-ra már nem ugyanaz a dolog. én tudom miről beszélek, ha az első szerelem kihűlt, azt már nem lehet teljesen rendbe hozni. Elveszti a varázsát, szerintem keress egy másik csajt!
2/5 anonim válasza:
Ha másoktól kell megtudnod, akkor k*rvára szerethet. Miért nem mondja egyenesen a szemedbe? Különben pedig másodszorra már nem ugyanaz semmi. Ha engem dobott volna egy csaj, nemhogy jóba lennék vele, de a létezéséről sem vennék tudomást.
3/5 anonim válasza:
Már egyszer dobott? Valaki más miatt?
4/5 anonim válasza:
Az első válaszoló tökéletes választ adott. Ment a zöld pipa.
5/5 anonim válasza:
Én cáfolom azokat akik azt irtak nem erdemes! De! Adj neki meg egy eselyt. Tudom mar reg kerult ki a kerdes... de akinek hasonlo kerdese van a valaszom:
Igen! Van ertelme ujraprobalni. En ugyanebben teljesen ugyanebben a helyzetben voltam mint fiu. Es... most a kapcsolatunk teljesen zokkenomentes. Mar fel eve vagyunk ujra egyutt. Erdemes meg egy eselyt adni a kapcsolatnak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!