Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy közöljem vele?
Figyelt kérdés
12 éves vagyok és háát megtetszett egy lány.Ez még régebben,úgy 3-4 hónapja történt.Erről a lányról azt kell tudni hogy nagyon szép,és bevallottam neki hogy szerelmes vagyok belé.De mint általános esetben,volt egy másik srác...és ugye,tudjátok mi következik..De később azzal a sráccal szakítottak,és a srác engem okolt miatta.Egy nap összeverekedtünk,és nagyon csúnyán megvertem..A lány akit szerettem nagyon megutált emiatt.Egy hónap múlva rájött hogy milyen bunkó volt a srác,és megbocsájtott nekem.Na ITT kezdődik a probléma,ugyanis azóta ő nyomul rám,de én már túl léptem rajta és azóta elhívtam egy másik lányt randira.És elfogadta...Hogy közöljem a régebbi lánnyal kíméletesen,hogy ne legyünk rosszban?2012. ápr. 4. 20:08
1/14 anonim válasza:
12 vagy :D
Én nem is emlékszem mit csináltam ennyi idősen. Szerencséd van, te se fogsz, szóval dőlj hátra :D
2/14 anonim válasza:
12 évesenxxD,remélem te csak önvédelemből verted meg és nem te kezdted,hát nem fog szeretni a régi lány hogy elutasítod szóval szerintem semmit nem tehetsz,12 évesen kezdtem maszturbálni ne viccelj már!
5/14 A kérdező kommentje:
miért kérdezed?
2012. ápr. 4. 20:32
7/14 A kérdező kommentje:
már nem azért,de nem adogatom oda akárkinek a lakcímemet,tekintve hogy 12 éves vagyok és kiskorú sebezhető vagyok a pedofilok számára ;)
2012. ápr. 4. 21:11
8/14 anonim válasza:
nem vagyok pedofil.
igaz papnak készülök, de jóindulatú ember vagyok azokkal akik szimpik.
9/14 A kérdező kommentje:
nem állítottam hogy pedofil vagy,de ha leírom a lakcímem,azt nem csak te tudod elolvasni.mellesleg én nem úgy szoktam ismerkedni,hogy rögtön elárulom hol lakom:)
2012. ápr. 4. 21:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!