Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan közöljem barátommal?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan közöljem barátommal? Vagy hogy beszéljem meg vele? Kicsit furcsa. (karácsony)

Figyelt kérdés

Tehát én nagyon annak a híve vagyok, hogy a karácsony az a szeretet ünnepe és nem az ajándékoké!! Nem szeretem azt se, ha kapok ilyenkor ajándékot...tényleg nem szeretem. Adni szeretek, de kapni...áá nem!

És meg szeretném beszélni barátommal is, hogy ne legyen ajándékozás karácsonykor, hiszen nem ez a lényeg. Én szeretem őt és a legnagyobb ajándék nekem ő !!

Csak annyira édes, hogy tuti, hogy venne nekem valamit. De hogy állítsam le vagy hogy beszéljem meg vele, hogy ne?!

(és leszögezem, hogy nem az a bajom, hogy nem akarok én neki venni ajándékot, vagy nincs pénz vagy stb stb, csak szerintem a karácsonynak nem ez a lényege.. )

2011. nov. 24. 19:52
 1/6 Dr. Zaius ***** válasza:
100%
Örülök ,hogy ez a legnagyobb problémád. :D
2011. nov. 24. 19:53
 2/6 A kérdező kommentje:
Hidd el, nem ez a legnagyobb problémám!! ;)
2011. nov. 24. 19:54
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg neki így ahogy ide leírtad. Köntörfalazás nélkül. Mi lesz, ha majd sokkal nagyobb problémákat kell majd megbeszélnetek?
2011. nov. 24. 19:58
 4/6 anonim ***** válasza:
De ha ő szeretne téged meglepni akkor szerintem te is meglepheted valami kisdologgal,attól függetlenül hogy nem az ajándékokról szól a Karácsony! :)
2011. nov. 24. 20:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Értem hogy te nem szeretnél ajándékozni. De sok családnál ez a természetes. Én pl-ul nagyon boldog vagyok ha kapok, ha adok. Belegondoltál esetleg hogy ez lehet nem fog tetszeni neki?
2011. nov. 24. 20:04
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Inkább azt beszéld meg, hogy jelképes ajándékot adjatok egymásnak, vagy hogy ne vegyetek hanem CSINÁLJATOK valamit.
2011. nov. 24. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!