Miért lett ilyen furcsa?
Kedves barátom az utóbbi időben nagyon "furcsa" lett..
Két éve vagyunk együtt,a lángoló szerelem,minden megvolt..
Hétvégente találkozunk, Péntek, Szombat,Vasárnap ott vagyok nála, ritkán ő van itt. (neki nehezebb az átjárás..)
Ez mindig így volt, átmentem,és boldogak voltunk,örültünk egymásnak.. A héten teljesen más lett.. nem keresett 2napig ,nem is hívott fel.. Ma átmentem,hogy mi a helyzet, teljesen padlón van.. Totál fáradt. Sajnos ő tényleg a megélhetéséért dolgozik, ma derült ki, nem csak nappal,éjszaka is.. Aludni alig alszik 5-6órát, és egész nap fizikai munkát végez.. Alig tudtam vele beszélni,elkezdtem szeretgetni,de eltaszított magától.. Azt mondta,a hétvégén pihenni akar, ne is menjek át.. most az fog következni,hogy elhagy,mert nem szeret,vagy tényleg csak a sok munka miatt? Mellettem miért nem lehet pihennie? Azt mondta,hogy kicsit egyedül akar lenni.. nem vágyik senkire.. Persze,megértettem,hisz nincs egy perce sem magára, de akkor is furcsa.. hogy reagáljak erre?
Legyél megértő, nincs kizárva, hogy most tényleg magányra, teljes nyugira van szüksége, ilyen bárkivel előfordul.
Viszont ha állandósul ez a helyzet, akkor beszéljétek meg, mert hosszú távon nem tesz jót a kapcsolatotoknak.
Most szólt,hogy nem szeretne elhanyagolni, ha szeretnék pénteken menjek át hozzá,és ne haragudjak..
nem tudom még,hogy mit csináljak...:/
Nem sértésként mondom, de egész héten egyedül van, szerintem pont hogy egy normális embernek ha dolgozik egész héten, akkor hétvégén az a megnyugvás ha a párjával lehet és lazíthat, nem hogy még pluszba egyedül akar lenni.
Idővel majd lehet a sok munka fogja a kapcsolatotokat megrontani, mert hozzászokik ehhez az életmódhoz.
Persze muszáj a megélhetésért dolgozni, de próbáljatok valami közöset tervezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!