Bocsánat a karácsonyos kérdésért megint...eszembe juttatta egy előző kérdés.
4,5 éve vagyunk együtt a párommal, ez az 5. karácsonyunk. Tavaly voltunk először egymásnál 24. én. Mindkét családnál olyan 2-3 órát. Nálunk nem is volt semmi baj, a párom szüleinél viszont eléggé feszült volt mindenki, nem volt téma, nem volt egy igazi meghitt hangulat. Végül "gyerekekként" külön vonultunk a szobába, hááát...:-S
Idén nem tudom kellene-e menni? Ha nem megyek sértő lesz? Azon gondolkodom, ha meg megyek és megint ilyen lesz az eléggé demotiváló...a párom szerint természetes, hogy menjünk...
" Nálunk nem is volt semmi baj, a párom szüleinél viszont eléggé feszült volt mindenki, nem volt téma, nem volt egy igazi meghitt hangulat. Végül "gyerekekként" külön vonultunk a szobába, hááát...:-S " ezt hogy érted? nem jöttök ki túl jól? szerintem akkor is próbáld "túl élni" azt a 2-3 órát, lehet hogy nem valami kellemes meghitt órák lesznek, de a párodnak csak jól esik hogy ott is vagytok :)
2011. nov. 18. 13:25
2/11 anonim válasza:
Ezt gyakorloni kell, ők is tudják és biztos most jobban fognak igyekezni!! Menj el! Nem ugyanolyan a karácsony minden évben, a tavalyi volt életem legboldogabbja, több közepesen jó is volt, meg rosszak is voltak már.
2011. nov. 18. 13:29
3/11 A kérdező kommentje:
Kb 10 percet beszéltünk anyósékkal, aztán átmentünk a "kicsi szobába" a párom húgával, 1 órát ültünk, aztán haza mentünk.
Szeretnek a szülei (azt hiszem:P) meg minden, de valahogy a kommunikáció, érzelmek kimutatása nem megy... ezért feszült mindenki, többek közt én is...
2011. nov. 18. 13:29
4/11 anonim válasza:
Elfogadtatok egymast, es egymas szuleit is. Nem szivesen irom, mivel talan sertonek veszed, de ez az unnep a szeretet unnepe, es ha szereted a parodat, akkor elviselsz, elfogadsz dolgokat es alkalmazkodsz. Jelen esetben a parod megy a szuleihez, te elkisered es igy mar lehetoseged van arra, hogy jobban megismerd a csaladot, hiszen meg valojaban nem is ismered oket. Fogadd el oket, es fordulj szeretettel felejuk, kozeledj hozzajuk, ezt a parod is ertekelni fogja.
2011. nov. 18. 13:31
5/11 A kérdező kommentje:
Kicsit félreértettetek. Nekem nem az a bajom, hogy nem szeretem őket. A párom apukáját nagyon tisztelem, évek óta vágyom arra (ha most hülyén is fog hangzani) hogy megöleljem. De még soha nem öleltem meg. A párom anyukája a legtisztább, őszintébb nő akit ismerek, őt is szeretem. Csak egyszerűen úgy éreztem karácsonykor zavartam náluk, hogy miattam volt feszült a légkör. Emiatt éreztem rosszul magam és emiatt érzem, hogy nincs mit ott keressek...:-S
2011. nov. 18. 13:38
6/11 anonim válasza:
legelső vagyok.
hisz te is a család tag vagy, ne érezd magad rosszul vagy beszélj velük és mond el az igazat.
2011. nov. 18. 13:46
7/11 anonim válasza:
Ha ugy erzed hogy meg akarod oket olelni, akkor miert nem teszed meg epp karocsonykor. lehet hogy epp erre varnak, ez torne meg a jeget, lehet hogy ok is ugyanugy meg akarnak teged olelni. Te panaszkodsz hogy nem tudnak kommunikalni, ugy latszik te sem, csak teoriban, vagy visszatartod magad, de miert?
2011. nov. 18. 14:12
8/11 anonim válasza:
2-3 órát féllábon is kibírok.Am meg lehet náluk ilyen a karácsony.Mi sem dajdajozunk csak vacsi,ajándék és kész.
2011. nov. 18. 14:19
9/11 A kérdező kommentje:
FromOz, azért mert úgy érzem nem nyitottak erre.
2011. nov. 18. 14:52
10/11 anonim válasza:
Sok ember ugy nez ki, hogy "nem nyitott" dolgokra, holott ha valaki kezdemenyezne, a legboldogabb lennenek. Csaladtag vaagy, probalj kozeledni, most karacsonykor kezd. Ki tudja milyen erdekes dolgokat tudsz meg a csaladrol, raadasul lehet egy erdekes karacsony vegre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!