Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kell valami extra körítés ahhoz, hogy közöljem a barátnőmmel: szeretem!?
Barátnőmmel 4 hónapja vagyunk együtt, úgy érzem, hogy szeretem. Nem voltam benne biztos sose, nem tudom igazából, hogy milyen érzés a szerelem maga. Amikor minden jó köztünk akkor úgy elvagyok vele, viszont ha arra gondolok, hogy elveszítem, akkor az borzasztó érzés. Ő már mondta nekem többször, hogy szerelmet érez, szeretném viszonozni ezt, nem pedig elodázni a hülyeségem miatt, miszerint nem tudom belátni, h ez szerelem. Értitek?
Viszont nem szeretném csak úgy odavetni neki, hoyg "szeretlek", azt szeretném, hogy érezze ennek a kijelentésnek a súlyát. Valami kis monologot csatoljak hozzá, hogy "kialakult bennem, rájöttem h nagyon fontos nekem" stb. vagy túlkomplikálom?
köszi
Köszi a válaszokat!
Én vagyok az egyetlen ezen az oldalon, aki nem érti, hogy lehet járni valakivel, akit nem szeret az ember? (Mármint nem biztos benne, hogy szereti-e)
BTW tényleg nem kell a műsor, csak egyszerűen egy "szeretlek" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!