Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmmel összevesztünk és szerintem nekem van igazam szerinte meg neki. és szeretnék hallani valaki más véleményét is! Mi lenne a véleményetek a lent leírtakról meg erről az egészről?
Ha meg volt beszélve a hugival, akkor nincs miről beszélni. Ha spórolni akarsz, válassz tömegközlekedést. Bocs haver, de neki van igaza.
22F
hát nem hittem volna hogy senki nem ad nekem igazat :D
és azért nem beszéltem meg vele előre mert akkor tudtam meg hogy nekem ki kell mennem a 13ba mert akkor vettek meg tőlem valamit és oda ki kellett vinnem. csak hát gondoltam egy mászkálás nem annyira fontos mint az hogy ha már ott vagyok akkor ne zavarjon haza és ne tudja lemondani a húgát
Ja egyszerű dolgot. De képzeld el, hogy megbeszélsz egy sörözést/vagy valami mást a haveroddal és le kell mondanod, ráadásul az utolsó pillanatban szinte mert a barátnőd be akar ugrani hozzád.
Elég önző vagy, már ne haragudj. Ha 10 éve lennétek együtt sem várhatnád el tőle, hogy lemondjon egy előre megbeszélt programot miattad, ha csak nem valami tényleg életbevágóan komoly ok miatt akarsz vele találkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!