Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Haverság szextrákkal ?

Figyelt kérdés

okok:

részemről: 3 és fél éves első kapcsolat után tapasztalat, ha már úgyis megvan a vonzalom

részéről: tapasztalt, kiábrándult, nem akar kapcsolatot, neki elég vagyok én, ha szüksége van rám, tehát "hűséges"

a kapcsolat nemhogy baráti, kifejezetten haverias, laza, egyébként mindenben egyetértünk, tehát jól elvagyunk, viszonylag sok találkával, nem csak szex. én mikor először szex jött szóba, nem gondoltam hogy így "együtt maradunk"

Mivel neki evidens a monogámság a részéről, gondolom nem tudja hogy nekem jelenleg nem az, nem szeretnék én másokkal szexelni, csak az elvnek meg kell lennie, gondolom érthető, hogy most kicsit magányra vágyom. ha havi egy találka lenne, meg csak szex, akkor egyértelmű lenne, viszont így, hogy sok van, nem annyira az, hogy én attól még kacsintgathatok más felé? jogom az van hozzá, viszont neki meg semmi köze hozzá, viszont ha nem mondom el akkor az már "titkolózás"? Valami nincs rendben :D aki tapasztalt, csak az írjon, aki meg paraszt, és egyáltalán nem lát bele a helyzetbe az ne is próbálkozzon, azonnal jelentem.

2012. máj. 29. 20:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt vele kéne tisztázni hogy most hányadán is álltok. Nekem volt egy ilyen haverom akivel nagyon jól el tudtam beszélgetni és volt köztünk szex de semmi több nálunk ez ugy müködött hogy ő is nyugodtan nézett mást magának én is és ha volt kedvünk meg is beszéltük egymással avagy tanácsot kértünk egymástól :) Csak az elején kell letisztázni hogy mi is van aztán már nem lesz gond.
2012. máj. 29. 20:29
 2/4 A kérdező kommentje:

de igazából tiszta sor hogy szabad, vagyis nem tilos, ennek ellenére neki nincsen rá szüksége, mert már nem izgi neki úgy, mivel volt több csajjal, és én tetszem neki, tehát megelégszik, kényelmes. viszont benne sztem nem merül fel az hogy nekem ez nincs így, rossz néven is veszi ha egy csajnak hogy mondjam ..színes a szexuális élete..:D

a kapcsolatunk meg annyira nem kapcsolat h ilyeneket le kelljen tisztázni, ha ez így érthető. mert tényleg haverság, szóval szerintem az van, hogy elvileg szabad gyakorlatilag nem ajánlott, mert gondolom undorodna tőlem.

ne érdekeljen és csináljak amit gondolok? végülis köze nincs hozzé, és ha mással pasizok akkor majd ritkábban találkozunk és akkor nem lesz ennyire közeli kapcsolat? ez nem csalás nem? csak tök szokatlan..

2012. máj. 29. 20:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is voltam hasonló helyzetben, illetve úgy hogy megbeszéltük az egyik jó barátommal, hogy csak szex és más semmi nem lesz. Később először ő akarta felvetni azt, hogy járjunk, de nem akartam. Aztán annyira megszoktam hogy ő ott van nekem, hogy mikor láttam másik lánnyal randizni, rosszul esett. De ha te is másokkal szeretnél lenni, minden jogod meg van rá. Beletelt pár hónapba, míg találkoztam olyannal, akiért az egészet feladtam. Szerintem neki is az kell hogy emlékeztesd egy kicsit arra, hogy alapvetően ti csak haverok vagytok, egy idő után úgyis tovább fog lépni ő is talán :)
2012. máj. 29. 22:42
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi, egyetértek, de amúgy azt tisztáznom kell, hogy ő teljesen lelketlennek látszik, tipikusan az a flegma macsó első ránézésre, tehát nem szeret engem úgy, csak ő már kiélte magát, és kényelmes, izgi neki így..még csak 1-2hete tart, viszont nagyon hirtelen nagyon sok ez így nekem. vagyis folytatni szeretném, csak tisztázni akartam h szemétség-e ha én "megcsalom" őt, de akkor nem az..
2012. máj. 30. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!