Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lépjem át a haversági zónát?
Figyelt kérdés
van egy srác aki tetszik kb 3 hete beszélünk,de azthiszem inkább haverként tekint rám, hogyan változtathatnék ezen?:S2012. ápr. 5. 21:21
1/7 anonim válasza:
hivd el setalni, vagy moziba. ha nem hulye a tag ebbol leveszi hogy tetszik neked. :)
2/7 legly válasza:
asziszem az első hozzászóló mindent el is mondott
3/7 A kérdező kommentje:
Hát kosarazni már elhívtam, de nem nagyon jött össze, vagyis elis mentünk,de az volt a gond h sokan voltunk és hogy egyikönk sem szólt semmit, kettesbe meg nem merem elhívni
2012. ápr. 5. 21:39
4/7 Panda Péter válasza:
hát hívd el úgy, hogy mondod neki, csak ti ketten menjetek.
(am a kosarazás jó móka:)
5/7 anonim válasza:
Péternek abszolúlt igaza van. Elhívod hogy sétáljatok kettesben valahol és kész. Ebből már valszeg venni fogja a lapot. Ha meg nem, smárold le valahol ;)
6/7 A kérdező kommentje:
De nem merem elhivni kettesben, szerintem csak haverként tekint rám, félek h koppanok, és akkor még a barátságnak is annyi. am olyanokra gondoltam h pl hogy beszéljek vele..ilyenek
2012. ápr. 11. 15:28
7/7 anonim válasza:
Hááát ha mondanál valamit arról hogy hány évesek vagyok, hogy ismertétek meg egymást stb... az segítene.
Hát ha nem akarod elhívni akor itt egy beszélgetés:
-Szia!
-Szia!
-Tetszel nekem! Járunk? :)
Bááár szerintem jobban járnál ha elhívnád vhova. És séta közben óvatosan erre tereled a témát. Meg hát biztos ismered a barátját, nála is lehet érdeklődni a dologról ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!