Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel lepjem meg a barátnőmet?
Most leszünk 1 évesek és szeretnék tippeket kapni! Lányok válaszait is várom, hogy minek örülnének a legjobban a pasijuktól!
F22, L18
Szia! Ez eléggé pénz kérdése. Amit tudok mondani: ezüst karkötő, óra, puzzle-t is lehet készíttetni a képetekkel, egy csokor virág, elviszed vacsizni vagy egy élményfürdőbe. Esetleg elég lenne egy képkeretben a képetek. Napszemüveg is jól jön lassan. De egyébként nem kell túl bonyolítani, ha szeret, nem az számít h mit adsz:) Grat az 1 évhez!
20L
20L
köszi a választ, ékszer meg vacsi volt már. A virág alap. :) sztem mozi, vacsi pezsgőzés lesz meg virág meg megköszönöm neki az elmúlt 1 évet.
És köszi a gratulációt!
A másik válaszadónak meg hasonló jókat kívánok mint amit leírt! :)
Nekünk is pont most volt az 1 éves évfordulónk. :)
Az én párom elvitt vezetni tanulni a kocsijával (a kresz vizsgát már megcsináltam, de volán mögött még sosem ültem), nagy élmény volt a számomra! :D Természetesen egyszeri alkalom volt, és hála az égnek nem törtem össze semmit; se magunkat, se a kocsit.
Este pedig vacsorázni vitt. :)
De ha csak összebújtunk volna és nézünk valami klassz filmet, amit én választhatok, én annak is nagyon örültem volna. :)
A virág nálunk kimaradt, és bár nem mondom, hogy nem esett volna jól egy szál rózsa, de így is fantasztikus volt az évfordulónk. :)
A legjobbakat kívánom Nektek is! :) És gratulálok az 1 évhez. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!