Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1,5 éve élek együtt a barátnőmmel. Nagyon szeretem, és ő is tudja ezt. De úgy érzi, hogy újra akarja kezdeni egy régi barátjával, akivel már 5ször szakított. Azt mondja, ő is szeret, szeret velem lenni. Hogy tudnám újra lángoltatni a szerelmet benne?
Tudja:
én lennék neki a legjobb
nem fogja soha szeretni jobban nálam
szeret engem nagyon, fontos vagyok neki.
-mégis külön akar menni.
Javaslatokat szeretnék, hogy melyikünknek, mit kellene csinálni, hogy működjön újra.
"nem fogja soha szeretni jobban nálam"- akkor miért csinálja?...
szerintem csak játszik veled.. ha valakit teljes szivemből szeretek akkor meg se fordul a fejembe hogy esetleg visszamenjek az exemhez..erre csak ennyit tudok mondani..
én akkor léptem le a barátom mellől amikor volt jobb.
Az én olvasatomban, te még az exénél is rosszabb lehetsz.
Hát tudom, hogy le kellene lépnem. Egyébként azért próbálom helyre hozni, mert azt mondta, hogy le tudná velem élni az életét. Pontosabban így volt: Kettőnk közt úgy érzi, hogy a másik srácot, úgy szereti, hogy járna vele, de tudja, hogy az élet vele szar lenne, mert nem tudnak együtt semmit csinálni. Viszont velem meg nagyon szeret együtt lenni, és tudja, hogy tök jó életünk lenne, mert minden meg van hozzá, de most úgy érzi, hogy nem szeret annyira, hogy járjon velem tovább.
Egyébként elkövettük azt a hibát, hogy csak együtt voltunk 1,5 évig. nem igazán éltünk külön életet. ellaposodott a kapcsolat. Arra gondoltunk, hogy ha ezen változtatunk, akkor újra működhet. Ezzel egyet értett. Szerintetek el tudja felejteni az exet?
Nem. Az ex mint férfi vonzza. Te meg mint "férj"
Megoldás az lenne, ha az ex dughatná, te meg lennél a családja.
Nem hiszem el, hogy nem veszed észre!:D
A csaj azért jött veled össze, hogy elfelejtse a másikat de nem ment. Még mindig őt szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!