Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elmondom, hogy megbántott, hisztisnek fog tartani? Hogy kéne ezt lereagálnom? (bővebben)
Barátom külföldön tanul, és még kint van, épp vizsgaidőszak van. Elég stresszes mostanában a vizsgák meg beadandók miatt, de mikor velem beszélt ezt soha nem mutatta. Általában mikor beszélünk msn-en, akkor akár hajnali 2-3ig fent van, hogy tudjunk beszélni, amikor meg korán kel akkor én maradok fent későig, hogy ottani idő szerint reggel tudjak vele beszélni.
Szeretem őt, és úgy érzem ő is szeret, de ma egy kicsit megrendített ebben a hitemben. Beszélgettünk és egyszer csak benyögte, hogy ma már nem akar többet beszélni, bocs, és még őt is meglepi, hogy ez előfordult, de most "nincs türelme hozzám". Aztán elköszöntünk és lement msnről.
Ez engem eléggé megbántott. Nem akarom, hogy bocsánatot kérjen, vagy kiengeszteljen, csak abban akarok biztos lenni, hogy szeret még.
Elmondjam neki, hogy ez rosszul esett vagy hagyjam mert csak hisztisnek fog gondolni? Jobban szeretem az őszinteséget és örülnék, ha mindent meg tudnék beszélni vele, mert eddig így volt, de most nem tudom mi legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!