Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék? Végső elkeseredésemben fordulok hozzátok.
Nagyon felelösegtudatos sracnak tünsz. Nem ismerem melyebben a hatteredet, de fontos, hogy ne lepd at a hatart, amikor mar nem csak segitesz masokon, hanem felaldozod magad ertük. Szeretteid ezt nem varjak el töled es hosszu tavra nezve, nem is egy tarthato szituacio.
Megertem azt is, hogy baratnöd problemai eltörpülnek amellett, amikkel neked kell nap, mint nap szembesülni, de az ö eleteben igenis van jelentösege ezeknek a problemacskaknak.
A legjobbakat kivanom neked, de altalaban az ember gyakrabban valt baratnöt, mint csaladot - ez nem mindig jo, de a dolgok igy vannak.
Tudom, egyszerüen hangzik, de beszelj vele. Valasz egy nyugodt idöpontot, mond el neki is, hogy komolyan gondolod vele es közösen kepzeled a jövötöket, de nagyon sok külsö tenyezö szivja az erödet. Remeled, hogy ez ideiglenes allapot, de addig kikapcsolodni es feltöltödni szeretnel vele, nem pedig meg az ö elegedetlenkedeseire figyelni, amelyek zömere szivesen cserelned sajat gondjaidat.
Add a tudtara, hogy törödsz vele, fontos neked, de lesz.@.rod, hogy az Agica csak azert nyal Beanak, mert hogy a Csabi, de közben Dorikanak elhordja mindenfele riherongynak...
Ami fontos, hogy azert ne tamassz mercet. En is utalom, ha közlöm baratnömmel ebedkor, hogy milyen faradtnak erzem magam es ö azt valaszolja ra, hogy: - En meg hajnalban keltem.
Neked sem faj kevesbe a törött kezed, ha tudod, hogy masnak meg töböl kitepte a karjat a medve. Amire ki akarok terni (tyü, ezt visszaolvasva, remelem meg erthetö, amiket összehordok), hogy ha ö kell neked, nyugodtan mutasd fel neki, hogy viselkedeseben mi veszelyezteti a kapcsolatotokat. Ha szeret, fog rajt valtoztatni, ha nem, akkor tudod, mit kell tenned...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!