Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban élő nők, ti a munkahelyen kaptok-e szexuális ajánlatokat a férfi munkatársaktól? Ha kaptok az milyen tartalmú? Elmondjátok-e a párotoknak?
A munkahelyemen két csinos, széparcú új kolléganő állt munkába, mindkettő párkapcsolatban él, ezt az összes munkatár tudja. Beszélgettem velük és azt mondták hogy már az első pár napban tömegével kapták a szexuális ajánlatokat nős és független munkatársaktól egyaránt.
Szeretném tudni hogy ez mennyire jellemző ma Magyarországon.
Kaptam meg regen
A mostani melohelyemen nem
Pedig csupa pasi kozott dolgozom :-D
Orulok is neki h igy van mert legalabb embetszamba vesznek.
Nem mondtam el a paromnak mert kb 10 perc alatt leszerelem az ilyen alakokat. Es mert csak feleslegesen idegesitettem volna.
ajánlatokat nem. ettől még tudom, ki szimpatizál velem. inkább bókolni szoktak.
midig elmondom a páromnak, mint a nap többi részét. nem félve vagy ilyesmi, elvégre nem csináltam semmit. de az is fura lenne, ha nem mondanám el, mert akkor meg olyan lenne, mintha magamnak akarnám megtartani, titokban élvezni, mert esetleg én is akarnék valamit, vagy megfordul a fejemben.
Általában nap végén megbeszéljük kivel mi történt szóval tud az ilyen dolgokról.
1x viszont a segítségét is kellett kérnem, mert munka után megvárt az egyik ügyfelem (annak ellenére, hogy mondtam párkapcsolatban élek és nem akarok tőle semmit). Akkor felhívtam a párom hogy kisérjen este haza, mert egy férfi kinézet magának. Akkor jó sokáig szöszmötöltem a zárással és végül a párom kiséretében távoztam.
Nem fordult még elő ilyesmi.
Egy állandó férfi munkatársam van, ő kb 30 évvel idősebb nálam, családos, mélyen hívő.
Van egy korombeli informatikus srác, aki alkalmanként van bent nálunk (máshol is dolgozik), ő egyszer óvatosan puhatolózott mikor idekerültem, hogy régóta élek-e a környéken, kivel költöztem ide, aztán mikor mondtam, hogy a párommal, akkor vissza is vett.
Előző munkahelyeimen se tapasztaltam ilyesmit, bár lehet, hogy csak én vagyok szerencsés. :)
25N
A munkahelyemen kb 40% nő és 60% férfi az arány. A nők többsége értelmiségi, nyelveket beszél, irodai munkát végez, a férfiak főleg fizikai munkások. A nők általában jól öltözöttek, tip-top alakjuk van és nagyon ápoltak.
Ahogy észrevettem van egy jónéhány férfi akik minden új kolléganőnél bepróbálkoznak függetlenül attól hogy nem kapnak bátorítást, pld a kérdésben szereplőknél is.
Személy szerint pofátlanságnak és zaklatásnak tartom az ilyen eseteket, ha én lennék a főnökük akkor rövid úton megválnék az ilyen emberektől.
Persze nem akarok általánosítani, mert a kollégák nagy része tisztelettudó.
Maganvalalkozokent tolmacskodtam kulfoldon magyaroknak sok evig. Erdekes igy vissza gondolva, hogy csak egy kliens mozdult ram. Mondjuk o nagyon. 10 eves hazassag, 2 gyerek. Oda jaros mar-mar barat voltam. Nekem akkor 5 eves parkapcsolat. Szerzodes miatt en nem akartam bontani a munkat, megvartam amig o nem birja mar. Nehez volt, de vegul feladta a harcot es abba hagytuk a munkat.
Jelenleg alkalmazasban dolgozom itthon, mikor a ceghez kerultem kb a 3.heten megtalalt egy kollega fb-n. Mar odaig fajult a dolog, hogy a fonokseghez akartam fordulni. Mivel magasabb pozicioban dolgozott, hozza fert a szemelyes adataimhoz. Lakcim, telefonszam. Telefonon hivogatott, a lakasomra meg csak azzert nem jott el, mert az ominozus pillanatban felhivott es en eleg hihetoen eloadtam, hogy nem vagyok otthon. Nem fogadta el, hogy nem fekszem le vele honapokig. Ismerte a csaladom egy reszet, es bele akarta oket keverni, ami nalam kiverte a biztositekot. A cegnel szerencsere disztingvalta magat. Aztan at helyeztek. Felajanlotta, hogy beintez a helyere. Ami avval jart volna, hogy o a kozvetlen fonokom. Szerencsemre gyorsan at lattam a dolgon. Nincs az a penz :D a mai napig tudom, nem adta fel, de mar nem probalkozik annyira.
Ugyan ennel a cegnel kis ido mulva megtalalt egy masik kollega. Kezdetben csintalan beszologatasokkal, majd ahogy az elozo, fb-n. Vele majdnem lett tobb is, de a radarom jelzett. Valami nagyon nem klappolt es nem tudtam megmagyarazni h mi. Szerencsemre! Azota kiderult, kb a legyet roptiben is. Mindenkinel beprobalkozik. A visszautasitas ota egyaltalan nem keresi a tarsasagom.
2 hete viszont ujabb kollega kozeledik. Mar komolyan elgondolkodom, en csinalom - e rosszul. A cigizoben pont a parommal beszeltem telefonon, mikor o is oda jott. "Csokollak" - tettem le a telefont, mikor oda szolt, hogy csokolnam - e ot is. Csak nevettem. Majd ugyan itt par nap mulva jegyezte meg, biztos sokat kellett terdelnem, hogy igy nezzen ki a farmerem. Hibaimbol tanulva igyekeztem megint nem reagalni, ami nekem eleg nehezemre esik. Aztan par nap elteltevel kisbabanak szolitott. Az utolso muszakomnal beszallt egy beszelgetesbe, mikor azt taglaltuk az egyik kolleganommel, h milyen vitamin kellene nekem mert mindig faradt vagyok az utobbi idoben. A kolleganom tavozott, mikor a kedves nos, kisgyermekes kollegank felajanlotta, h injekcio formajaban o meg tul is adagol vitaminokkal, ha gondolom :) nem ugrottam a karjaiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!