Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért izgathat egy nőt különösen, ha egy férfi párkapcsolatban él?
A dolog nem az életkorral függ össze, hanem az az érdekes hogy a független pasik hidegen hagyják de ha valaki kapcsolatban van és megtetszik neki akkor rögtön rástartol.
Mért jó valakinek hogy csak szerető lehet, mellékszereplő?
onbizalom hianyos azért!
aki igy tudja csak novelni az egojat??
gondolom normalis ferfinak nem kell
konnnyebb egy kapcsolatban elo elfaradt ferfira ramaszni
mint egy szingli pasit behalozni
ezeket nem neveznèm nőnek
csak szégyenbe hozzák a noi nemet
Sose hajtottam egy pasira se, viszont többször fordult elő, hogy foglalt férfi próbálkozott be nálam és esetleg lett is belőle ideig-óráig valami.
Valószínűleg azért, mert nem szeretnék kapcsolatot, így akiről tudom, hogy foglalt, számomra nem potenciális lehetőség így sokkal felszabadultabb vagyok a társaságukban, könnyen vagyok önmagam. Nem érzem azt, hogy vissza kéne fogni magam, nehogy félre értse, mert "hát barátnője van, miért gondolna másra?". Ez persze fordítottan sül el, mert a pasik meg szeretik, ha valaki felszabadult, vidám a társaságukban, el lehet vele szórakozni.
Ezért volt, hogy sajnos későn vettem észre, mikor lett ez több egyszerű haveri, baráti viszonynál...
A 3-as válaszadóval azért nem értek egyet, mert ez inkább pasiknál és különösen nős, vagy elköteleződni nem akaró, sőt attól rettegő pasikra igaz, hogy direkt férjezett nővel folytat viszonyt, pláne ha a nő előre közli, hogy ő sem akar komolyat és válni sem..ekkor a csapodár pasi megnyugszik..
Viszont a fenti esetben én is inkább az önbizalomhiányra tippelnék..Illetve az is izgathat egy nőt, hogy tudja, (márpedig ez sajnos tény) hogy a pasi elfojtott vágyak tüzében él, mert otthon már nem kap meg mindent , beszürkült a házassága..Nos ez egy nőt felvillanyoz,,,,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!