Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti adtok esélyt csúnya fiúknak?
Figyelt kérdés
Randiznátok olyan fiúval, akinek nem túl vonzó a külleme (persze azért nem taszító számotokra), de alapvetően szimpatikus nektek, és találnátok benne valamit akár a külső, akár a belső tulajdonságai között, ami tetszik nektek?
Igen mondanátok egy ilyen fiú randimeghívására, ha elhívna benneteket?
“Ha nem vetted volna észre, le sem tojom a történetedet. Felőlem azt csinálsz amit csak akarsz.”
Oké. Te pedig egyedül dögölhetsz meg. :)
2022. jún. 12. 18:59
432/647 anonim válasza:
Mutass már egy példát, amikor te empatikus voltál, Pisti. Mielőtt mástól elvárod.
2022. jún. 12. 19:00
433/647 anonim válasza:
Pisti - amúgy a mesedélutánt egy nem túl vonzó férfi ügyész id hitelesítette. :))
2022. jún. 12. 19:07
434/647 anonim válasza:
#435:
Nem kenyered az erőszak, miután megfenyegetted, hogy kirúgatod a munkahelyéről, meg elítélt lesz? :DDD
2022. jún. 12. 19:56
435/647 anonim válasza:
Szerintem ha valakinek bejön itt az erőszak, az a 430-as (és egyben 190-es) trollfiú lesz. Szinte érzem az Elliot Rodgernek állított házi oltárán heverő illatgyertya aromáját.
2022. jún. 12. 20:20
436/647 anonim válasza:
#438 Derniere danse, és engem törölnek, de a nőket pofozni vágyó egypipást akit írtál is (190 és 430) meg az anyázós és fenyegetős bírságbajnokot meg nem 😅 Én nem írhatom le a VÁLASZOM a gyűlölködő provokációikra, csak ezek mocskolódhatnak.
2022. jún. 12. 21:00
437/647 anonim válasza:
Mert mi nem jelentgetjük ezeket a finomlelkűeket, csak ők minket. A moderáció itt úgy működik, hogy törlik a bepanaszolt kommentet + a rá érkezett reakciókat automatizmus-szerűen, meg időnként kiosztanak pár random bant. Nem téged minősít, ne aggódj.
2022. jún. 12. 21:16
438/647 anonim válasza:
Én direkt nem jelentgetem ezeket, nyugodtan lássa minden erre tévedő ott díszelegni ezeket a mocskokat. Járassák csak le magukat.
2022. jún. 12. 21:18
439/647 anonim válasza:
Lesz mit belinkelni a következő "Miért lett szitokszó az incel?" kérdés alá szemléltetésképpen, hogy tessék, ezért.
2022. jún. 12. 21:34
440/647 anonim válasza:
De akkor is mi a franc ez itt, hogy ezek szajházhatnak, r.bancozhatnak, hülyenőzhetnek kedvükre, meg írhatják a hagymázas képzelgéseiket a jogaink elvételéről, erőszakról, verésről, és azokat törlik akiknek ez nem tetszik és elküldjük melegebb éghajlatra ezeket az elmebetegeket? Ezekkel van tele ez a kategória.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!