Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti adtok esélyt csúnya fiúknak?

Figyelt kérdés

Randiznátok olyan fiúval, akinek nem túl vonzó a külleme (persze azért nem taszító számotokra), de alapvetően szimpatikus nektek, és találnátok benne valamit akár a külső, akár a belső tulajdonságai között, ami tetszik nektek?

Igen mondanátok egy ilyen fiú randimeghívására, ha elhívna benneteket?

2022. máj. 4. 19:04
❮❮ ... 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 ... ❯❯
 481/647 anonim ***** válasza:
94%
Véresszájú pedig sosem voltam. Azt hitted, hogy részlehajlok a hülyeségeidre és rám projektáltad a SAJÁT véleményedet, ami nem az ENYÉM. Akkor is fszságokat kértem számon és most is; egyik oldalt sem preferálom.
2022. jún. 18. 17:06
 482/647 anonim ***** válasza:
92%

"Nem igaz, nem oltott ő így senkit"

Lehet, hogy eddig nem mesedélutánozták le a bántalmazó kapcsolatáról mondottakat.

2022. jún. 18. 17:07
 483/647 anonim ***** válasza:
91%

Amúgy már kérdezni akartam, miért nem Metamorphosis the White lettél, de lehet, hogy félreértem az utalást. 😀

2022. jún. 18. 17:46
 484/647 anonim ***** válasza:
94%

Oké, tehát

1. Nem védem mindig, minden körülmények között a női felhasználókat en bloc, én az ittenieknek az ahhoz való jogát védtem, hogy elmeséljék a tapasztalataikat. Más kérdés, hogy mostanra hová eszkalálódott a vita. Arra, hogy én mindenáron közösséget akarok-e vállalni azokkal, akik gombás pitsájú czigány (mondjuk az élőben hozzám vágott sértések között ez pont nem szokott szerepelni, maximum a hullaszínű meg a hipóreklám) qrvának tartanak, térjünk vissza akkor, ha látsz tőlem máshol olyan hsz-t, amivel nekik nyalok be.

2. Nem tudom, általában mi megy közösségi média platformokon, FB-fiókom is csak a Messenger miatt van, szóval sejtheted, mennyit (nem) tudok nyilatkozni arról, ami ott folyik. Elhiszem, hogy van néhány radfem, aki lehurrog más nőket. Ami csalóka összképet eredményezhet, az az, hogy egy poszthoz/kommenthez/akármihez hozzászólni többnyire nem az érez ingerenciát, aki annak tartalmával egyetért, hanem az, akinek van mibe belekötnie. Még azt is elhiszem, hogy hasonló gondolkodású emberek (nők) jelen vannak gyk-n, azt már nehezebben, hogy ők önmagukban el tudják érni, hogy valaki konstans 20% alatt legyen.

3. A tesztjavaslatoddal mit szeretnél bizonyítani? Azt, hogy ha tiszta lappal indítanék és (normális!) férfiakat védő válaszokat írogatnék, az én pipáim száma is beállna 1 környékére? Vagy csak annyit, hogy egy "nem minden férfi disznó" tartalmú válasz törvényszerűen le lesz pontozva? Mert utóbbihoz új nick se kell, elég, ha mutatsz olyan kérdéseket, ahová mehetek eljátszani ezt. Azért te, hogy ne legyek hibáztatható, amiért nem egy elégséges mértékben "femináci" közeget választottam. Fontos, hogy ne nőket látványosan ekéző férfiak mögé kelljen beállnom, mert arra "punciazonossági alapú idomulástól" függetlenül sem lennék hajlandó. A másik fele meg a stílus. Ha úgy állsz ki a kisebbségben lévők mellett, hogy aközben minden más jelenlévőt elküldesz a búsba, akkor a lepontozás nem a férfivédés tényének fog szólni. Az nem szorul bizonyításra, hogy egy "minősíthetetlenek vagytok" felütésű kommentnek nem lesz pozitív a fogadtatása. Én bármiféle kérdés alatt igyekszem tartózkodni ettől a retorikától, ha belecsúszok, az jellemzően azért van, mert felbasztam az agyam, nem azért, mert ez lenne az alapértelmezett megközelítés a részemről.

4. Számomra evidensnek tűnt, hogy akinek töröltetted a hsz-ét, az – a megtévesztő szóhasználata ellenére – nem magát a kérdést okádékozta le, hanem a shitshow-t, amivé ez a kommentszekció fajult. Nyilván nem azzal van baj, ahogyan indult és aminek szánva lett, nem is a kérdezővel.

2022. jún. 18. 20:42
 485/647 anonim ***** válasza:
91%
Amúgy az megvan, hogy nem tudjátok jobban, mit miért írtam, vagy gondoltam, mint én? Mert most speciel ott tartunk, hogy nekem próbáljátok megmagyarázni a SAJÁT cselekedeteimet…
2022. jún. 18. 21:02
 486/647 anonim ***** válasza:
49%
tököm ebbe a sz.ba, írtam hosszú választ macabrénak, erre frissített és eltűnt.
2022. jún. 19. 12:17
 487/647 anonim ***** válasza:
53%

"Azt hitted, hogy részlehajlok a hülyeségeidre és rám projektáltad a SAJÁT véleményedet, ami nem az ENYÉM."

A régi Metalány egyaránt gúnyolta az inceleket, vagy akár a feminacikat. De mindezt férfigyűlölet nélkül

A mostaniból csak úgy dől a férfigyűlölet

Amit itt csináltok az is férfigyűlölet, még akkor is ha csak a férfiak egy rétegére vonatkozik a gyűlölet, akit céltáblának választottatok

Lehet itt személyes tapasztalatokkal jönni, mert ha én elkezdem ócsárolni a ronda nőket az ugyanúgy nőgyűlölet, mint ahogy a ti szövegeitek egyenlő a férfigyűlölettel

2022. jún. 19. 12:19
 488/647 anonim ***** válasza:

#490:

Nincs ebben férfigyűlölet. Az ilyen férgeket, mint ti, meg az exem kerülöm. Ezen túlmenően nincs problémám a NORMÁLIS férfiakkal.

Feltűnt, hogy azóta feminácizol, mióta barátom van? :DDD

Ugyanígy nem kedvelem a féreg nőket sem. Csak ugye nem róluk szólt a kérdés.

2022. jún. 19. 13:38
 489/647 anonim ***** válasza:
91%
Nehogy már férfigyűlölet legyen nem a nőket szidni egy tapasztalatokra építő(!), kivételesen férfi tematikájú kérdésben.
2022. jún. 19. 13:39
 490/647 anonim ***** válasza:
91%
Szóval az férfigyűlölölet, hogy problémánk van olyan férfiakkal, akik TETTEKKEL rászolgáltak?
2022. jún. 19. 13:46
❮❮ ... 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!