Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti adtok esélyt csúnya fiúknak?

Figyelt kérdés

Randiznátok olyan fiúval, akinek nem túl vonzó a külleme (persze azért nem taszító számotokra), de alapvetően szimpatikus nektek, és találnátok benne valamit akár a külső, akár a belső tulajdonságai között, ami tetszik nektek?

Igen mondanátok egy ilyen fiú randimeghívására, ha elhívna benneteket?

2022. máj. 4. 19:04
❮❮ ... 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 ... ❯❯
 531/647 anonim ***** válasza:
5%

529#

Igen klikkesedés van itt. Jó reggelt!

"Ezek után van képed többek között engem állítani be alávalónak és mocskosnak, amiért nem a te igazad mellett álltam le kardoskodni."

Lássuk csak! ...Van

Azokután hogy azok mellett állsz ki akik megbélyegezték azokat akik nekik nem tetszenek, te is pont ugyanolyan alávaló mocskos luvnya lettél mint ők.

"De te is kollektíve a nőkről beszélsz, amikor elítélsz valakit."

Szövegértési gondjaid vannak?

2022. jún. 25. 00:40
 532/647 anonim ***** válasza:
92%

Miért, talán melletted kellett volna kiállnom, miután a válaszokból tévesen levont konzekvenciádat kiterjesztetted a világon minden nőre, közöttük rám, noha többen is voltunk, akik nem írtunk semmi olyat, ami a te logikád szerint nehezményezhető lett volna? Ezt nem gondolhatod komolyan. Nem védeném az itteni nőket, ha valóban arról lenne szó, hogy külső alapján patkányoznak le férfiakat. Akikről írtak, azok erre a tetteikkel szolgáltak rá.

Kezdesz rohadtul túllőni a célon ezzel a köpködéssel, tekintve, hogy én nem okádtam rád válogatott sértéseket eddig soha. Nem mentség, hogy az agyadban már mindenki összemosódik mindenkivel. Ha nem vagy biztos benne, hogy egy vádad helytálló-e arra nézve, aki ellen felhozod, akkor a legegyszerűbb és legkorrektebb az, ha csöndben maradsz.

2022. jún. 25. 01:23
 533/647 anonim ***** válasza:
91%

Nem azt bélyegeztem meg, aki nem tetszik, hanem csupán azt, aki bántott.

Ja, és kikérem magamnak a mocskos vádakat, hogy nincs empátiám meg hasonlók. Meg az olyan agyrémeket is, hogy én igenis tudnék vonzódni ehhez meg ahhoz, csak ilyen-olyan kitekert és alantas okból direkt nem jövök vele össze.

2022. jún. 25. 01:40
 534/647 anonim ***** válasza:
91%
Pisti, te tudnál vonzódni a(z) - általad lenézett - kövér nőkhöz?
2022. jún. 25. 10:36
 535/647 anonim ***** válasza:
8%

"Pisti, te tudnál vonzódni a(z) - általad lenézett - kövér nőkhöz?"

Még mindig nem írtam olyat hogy bárkinek is vonzódnia kell bárkihez is.

Amivel te jöhetsz az legfeljebb annyi lenne hogy én sem nézhetem le a kövér nőket.

Ugyanis a mondanivalóm arról szól hogy ne nézzétek már mindenféle alantas féregnek azokat a férfiakat akiket csúnyának láttok, és véletlenül sem az hogy vonzódjatok hozzájuk.

Ezért írtam korábban is sokszor, hogy nem, NEM kell nekik semmiféle esélyt adni, békén lehet őket hagyni ha nem tetszenek, semmint hogy mindenféle rémmeséket társítsatok hozzájuk, amivel igazoljátok azt, amit felesleges igazolnotok: hogy miért nem érdemes foglalkozni velük.

Egyszerűen felesleges a hiszti, anélkül is el lehetett volna intézni ezt a dolgot. És akkor már régen túl lennénk ezen a dolgon, és nem ölnénk egymást gyakorlatilag a semmin. Hiszen gyakorlatilag ugyanazt mondjuk, csak más szemszögből és célzattal, és egészen más következtetésekkel.

2022. jún. 25. 13:04
 536/647 anonim ***** válasza:
94%
Nem attól nézek alantas féregnek valakit, mert ronda. Még mindig nem.
2022. jún. 25. 13:16
 537/647 anonim ***** válasza:
7%

vájtinga ez elég gagyi volt,

dd kosárnak: ezt a blöfföt már máskor is átugrottam, most is így teszek :)

2022. jún. 25. 15:19
 538/647 anonim ***** válasza:
87%

Magyarán elfogytak az érveid és nem kívánod meghatározni a femcel fogalmát, nehogy kiderüljön, hogy alaptalanul bélyegzel annak mindenkit, aki nem szimpi neked. Oké.

2022. jún. 25. 16:15
 539/647 anonim ***** válasza:

#537:

Te vagy a gagyisági szaktekintély?

2022. jún. 25. 20:28
 540/647 anonim ***** válasza:
Hallod Bajnok, az lehetséges, hogy megtaláltalak egy ÖM feltöltés alatt Puzsér csatornáján? Mivel polgári néven szerepel a kommentszekcióban a YT felhasználó, akire gondolok, linket inkább nem csatolnék, de nem bírom megállni, hogy rákérdezzek, mert nagyon erősen érzem a te vibe-jaidat rajta.
2022. jún. 25. 21:28
❮❮ ... 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!