Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti adtok esélyt csúnya fiúknak?
Randiznátok olyan fiúval, akinek nem túl vonzó a külleme (persze azért nem taszító számotokra), de alapvetően szimpatikus nektek, és találnátok benne valamit akár a külső, akár a belső tulajdonságai között, ami tetszik nektek?
Igen mondanátok egy ilyen fiú randimeghívására, ha elhívna benneteket?
nem d kosár, bár várható volt, hogy ezt hozod ki.
volt, hogy már hozzászóltam puzsérhoz, de csodálkoznék, ha nem nickel lennék youtube-on.
Az is várható volt, hogy nem indokolod meg, miért nincs igazam, és a kérdésemre (hogy mitől femcel a femcel) sem válaszolsz, de időnként még beleesek a reménykedés hibájába.
Mindenesetre tök jó, hogy van egy közös érdeklődési pont legalább.
Örülök, hogy ráharaptál, megragadva ezt az alkalmat összeszedtem pár szerintem aggályos hozzászólást. Elsősorban azért, hogy kifejthesd, miért is nincs semmi probléma ezekkel, de az nézi meg, aki akarja.
Viszonylag nyílt szexizmust/hímsovinizmust tartalmazó kommentek (ezek a legfontosabbak):
1.
2.
3.
4. (erős idegzetűeknek)
5.
6.
7.
8.
Amiket pontosabb női problémákkal szembeni cinizmusnak hívni, mint szexizmusnak, de érdekesek lehetnek:
1.
2.
3.
4.
"Az a baja, hogy baszatlan" virágnyelven:
Pick me:
Egyéb "lágyabb" megnyilvánulások:
1.
2.
3.
4.
Remélem, elnyerik a tetszésedet.
Látom Dd te is nagyon ráérsz
Az én hobbim érdekesebb, de a tied sem rossz
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!