Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti adtok esélyt csúnya fiúknak?

Figyelt kérdés

Randiznátok olyan fiúval, akinek nem túl vonzó a külleme (persze azért nem taszító számotokra), de alapvetően szimpatikus nektek, és találnátok benne valamit akár a külső, akár a belső tulajdonságai között, ami tetszik nektek?

Igen mondanátok egy ilyen fiú randimeghívására, ha elhívna benneteket?

2022. máj. 4. 19:04
❮❮ ... 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 ... ❯❯
 521/647 anonim ***** válasza:
7%

"Nektek láthatóan nincsen, de akkor mire fel kéritek számon rajtunk 200+ hozzászóláson keresztül"

Próbálkozunk Metácska próbálkozunk

Hátha egyszer lesz bennetek empátia, de ami nincs azt úgyse lehet kicsalogatni.

"Nem mellesleg azóta tartasz femcelnek, hogy van partnerem. Nem ironikus valahol?"

Érdekes módon azóta vagy femináci

Előtte nem voltál az. Csak ő másképpen nevezi

2022. jún. 23. 19:09
 522/647 anonim ***** válasza:
91%

Dehogy vagyok femináci, ez a kettőtök agyszüleménye. Derniere Danse és két anonim szerint nem vagyok az. Akkor kinek van igaza? :))

Minek lenne veletek bárki is empatikus, ha ti sem vagytok azok? Először mutassátok be, szerintetek mi az, utána kérhetitek számon.

2022. jún. 23. 20:20
 523/647 anonim ***** válasza:
52%
Alighanem femináci vagyok én is, egyetemben a két anonnal, vagyis a mi véleményünk érvénytelen, Pistiéké nem. 😀
2022. jún. 24. 01:16
 524/647 anonim ***** válasza:
5%

"Alighanem femináci vagyok én is, egyetemben a két anonnal, vagyis a mi véleményünk érvénytelen..."

Dehogyis érvénytelen

Csak alávaló és mocskos, de a te szemszögödből nagyon is érvényes az. Hiszen mindenki a saját szemszögéből ítéli a dolgokat ugye. Pl. te a saját szemszögedből ítéled el azokat a férfiakat akik külsőre nem tetszenek neked (hogy a régi-jó kérdésnél maradjunk) míg én ezért szintén a saját szemszögemből ítéllek meg téged.

Tiszta sor

2022. jún. 24. 04:32
 525/647 anonim ***** válasza:
92%
Kicsit se zavarjon, hogy én speciel pont egy pozitív példát hoztam a csúnya férfiak viselkedésére már a legelejétől kezdve. Biztos ez is egy mocskos, alávaló megnyilvánulás volt.
2022. jún. 24. 05:13
 526/647 anonim ***** válasza:
92%
Már azt se tudod, mibe köss bele, hogy életben tartsd valahogy a konfliktust, a lényeg, hogy véletlenül se jussunk semmiféle konszenzusra, mert akkor megszűnne a legkisebb mértékben is indokoltnak lenni a frusztrációd az irányunkba.
2022. jún. 24. 05:23
 527/647 anonim ***** válasza:
67%

#524:

De akkor te is alávaló és mocskos vagy, ha ugyanaz a pszichológiai drive mozgat titeket, nem?

2022. jún. 24. 11:01
 528/647 anonim ***** válasza:
5%

"De akkor te is alávaló és mocskos vagy, ha ugyanaz a pszichológiai drive mozgat titeket, nem?"

Nem az a mocskos hogy a saját szemszögünkből nézzük a dolgokat.

Hanem az, hogy képesek vagyunk (én is megtettem, rám is vonatkozik) általánosítva elítélni embereket csak azért mert számunkra nem vonzóak. Még akkor is ha nem fogalmazzuk meg nyíltan az általánosítást, ennek akkor is pont ugyanolyan értelme van.

"Kicsit se zavarjon, hogy én speciel pont egy pozitív példát hoztam a csúnya férfiak viselkedésére már a legelejétől kezdve."

Nagyon zavar

Szerinted én ezen a kérdésen merengek naphosszat?

Azt hiszed emlékszem már rá hogy az elején te mit képviseltél?

Az alapján ítéltelek meg hogy melyik oldalra álltál, franc sem emlékszik már hogy mit írtál az elején, ha a későbbiekben csakis a gyűlölködőket pártoltad.

Talán nem ártott volna gyakrabban hangoztatnod a saját tapasztalataidat, minthogy mások tapasztalatait védelmezd!

2022. jún. 24. 18:06
 529/647 anonim ***** válasza:
91%

Szomorú, hogy oldalakról kell egyáltalán beszélnünk, mintha ismét klikkekbe szerveződő gimisek lennénk, vagy nem is tudom. De ha már így fejezed ki magad: még jó, hogy nem fogok nőként annak az oldalára állni, aki már az első hozzászólásában azzal nyit, hogy kollektíve szólja le a nememet. Főleg, ha még megalapozottnak sem érzem a kritikáját.

Több ízben hangsúlyoztam, hogy velem nem bántak rosszul, pontosan azért, mert a kezdetektől úgy akartál tenni, mintha itt mindenki csak rosszakat mondott volna az egykori vagy éppen jelenlegi (csúnya férfival való) párkapcsolatáról. Ezek után van képed többek között engem állítani be alávalónak és mocskosnak, amiért nem a te igazad mellett álltam le kardoskodni. Ez minimum arcátlanság, nem gondolod?

2022. jún. 24. 22:17
 530/647 anonim ***** válasza:
91%

#528:

De te is kollektíve a nőkről beszélsz, amikor elítélsz valakit.

2022. jún. 24. 23:10
❮❮ ... 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!