Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyszerű testfelületű melósnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszerű testfelületű melósnak van esélye tetovált és pircinges barátnőt találni?

Figyelt kérdés
Nagyon szexiesek és izgatóak számomra a tetovált és pircinges hölgyek. Nekem viszont nincs pénzem mindenféle tetkózásra. Így egyszerű testfelületű melósként van esélyem egy tetováltas hölgy meghódítására?
ma 13:50
 1/10 anonim ***** válasza:
90%

Nem. A tetovált és piercinges lányok kizárólag tetovált pasikkal jönnek össze ...

(nem ..)

ma 13:56
 2/10 anonim ***** válasza:
55%

Igen, amennyiben:

1. Nem az instamodell / első látásra egyértelműen "megszokta a jólétet a cicuska" jellegű kitartott kategóriát keresed ebből, hanem az átlagos tetkós trafikoscsaj, gyári munkás, szolirecepciós is OK

2. Nyilván ez mindenhol felmerül... az általad hajkurászott nőkhöz képest hogy nézel ki... nem mindegy, hogy tudsz-e egy átlagos testalkatot hozni és neked OK az átlagos testalkat nőben (és az nem Palvin Barbi még véletlenül sem), vagy a 120 kilós típus vagy, aki a rock divatáruház webshop dögös modelljeire ácsingózik

ma 13:57
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem nincs, a női hipergámia itt is megmutatkozik. Tetovált piercenges nő szintén ha lehet a nála még jobban tetovált és pirszingezett pasival jön össze. Forditott esetben egy férfit pont nem érdekli az ilyesmi, érdekes.
ma 14:29
 4/10 anonim ***** válasza:
67%
3: ez miért lenne hipergámia? A tetováltság nem jelent jobb kinézetet. Ennyi erővel Varga Irénke szebb nő, mint Natalie Portman. Amúgy meg elég érdekes, hogy úgy vigasztald a kérdezőt, hogy a te olvasatodban ő a hipergám, mert ő keres direkt tetovált nőt...
ma 14:33
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
4 Nem az biztos, viszont a legtöbb tetovált pirszinges nő teljesen el van szállva magától akármilyen teste van mellé és biztos hogy tetoválás nélküli pasival nem állnak össze maximum ha nagyon szálkásan izmos, magas jóképű és dugig van pénzzel.
ma 14:36
 6/10 anonim ***** válasza:
5: de ez sztem érthető, hogyha vki szereti magán a tetoválást, akkor ált. máson is. A kérdezőnek is csak azért nincs, mert nincs rá pénze.
ma 14:37
 7/10 anonim ***** válasza:
0%

6 Érthető viszont érdekes módon tetovált férfiakat nem érdekli hogy a párjuknak van e vagy nincs, tudom mert többet is ismerek. Nőknél meg az van hogyha nekik van akkor legalább a férfinak is legyen legalább ugyanakkora felületen ha nem nagyobban.

Nem értem miért vannak ennyire oda amúgy ezért, nem különlegesség ma már a tetkó csak fizetni kell bárkinek lehet, nagyon mainstream elprolisodott dolog lett.

ma 14:42
 8/10 anonim ***** válasza:
53%

3# nőként nincs tetkóm sem piercingem. Nem is kellek a "díszített"pasiknak.

Szerintük egyszerű és unalmas vagyok.

ma 15:36
 9/10 anonim ***** válasza:
8 Hazudsz vagy tényleg nagyon csúnya vagy de akkor tetováltan sem kellenél
ma 15:43
 10/10 anonim ***** válasza:
Csak ha mikiegér van rátetoválva, mert akkor tetszenél neki.
ma 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!