Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerű testfelületű melósnak van esélye tetovált és pircinges barátnőt találni?
Nem. A tetovált és piercinges lányok kizárólag tetovált pasikkal jönnek össze ...
(nem ..)
Igen, amennyiben:
1. Nem az instamodell / első látásra egyértelműen "megszokta a jólétet a cicuska" jellegű kitartott kategóriát keresed ebből, hanem az átlagos tetkós trafikoscsaj, gyári munkás, szolirecepciós is OK
2. Nyilván ez mindenhol felmerül... az általad hajkurászott nőkhöz képest hogy nézel ki... nem mindegy, hogy tudsz-e egy átlagos testalkatot hozni és neked OK az átlagos testalkat nőben (és az nem Palvin Barbi még véletlenül sem), vagy a 120 kilós típus vagy, aki a rock divatáruház webshop dögös modelljeire ácsingózik
6 Érthető viszont érdekes módon tetovált férfiakat nem érdekli hogy a párjuknak van e vagy nincs, tudom mert többet is ismerek. Nőknél meg az van hogyha nekik van akkor legalább a férfinak is legyen legalább ugyanakkora felületen ha nem nagyobban.
Nem értem miért vannak ennyire oda amúgy ezért, nem különlegesség ma már a tetkó csak fizetni kell bárkinek lehet, nagyon mainstream elprolisodott dolog lett.
3# nőként nincs tetkóm sem piercingem. Nem is kellek a "díszített"pasiknak.
Szerintük egyszerű és unalmas vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!