Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nekem egyszerű testfelületem van, felejtsem el a csajozást?
Figyelt kérdés
Semmi tetkós díszítés vagy piercing, csak egyszerű, szimpla testfelület. Így már nem is kellek a csajoknak?2022. jan. 11. 20:22
1/15 anonim válasza:
Nem ez a probléma, hanem az, ha az agyfelületed sima.
2/15 anonim válasza:
Csak akkor, ha nem fut rajta az android. Mert úgy az egész nem ér semmit.
3/15 anonim válasza:
Kutyának nem kell akin nincs legalább 5-6 tetkó. Meg 2-3 piercing. Ez a belépő, e nélkül szóba sem állnak veled :D Az ge*i mindegy, hogy mi az, Harry Potterből Dobi vagy egy fekete özvegy a hátadon, ami egy halálfejjel folytatódik. A lényeg, hogy legyen.
Vagy csináltass magadnak, vagy ásd el magad.
4/15 anonim válasza:
Ha nincsen forradalmi bicepszed (48-as vagy 56-os), akkor is felejtős. Bármi ami alatta / közötte / felette van, az is felejtős. Meg nem árt ha tudsz esőtáncot járni.
5/15 anonim válasza:
igen, felejtsd el... véletlenül se tegyél érte, hogy jobban nézz ki.
6/15 anonim válasza:
De, ha a korábban felsoroltak közül egyik sem megy, még tarolhatsz azzal, ha borat fürdőruhában, valamelyik metró aluljáróban fejen állsz. Azt nagyon szeretik a nők.
8/15 anonim válasza:
Így nem leszel menő jenő benő irány a tetkószalon meg a pierszinges ember kuckója egy kis menőségre.
9/15 anonim válasza:
Én ilyet keresek, de bizti nem vagyunk egy korosztály.
45 n
10/15 anonim válasza:
Igen, felejtsd el. Hányok a simabőrű fajtádtól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!